Jedini razlog zašto je Megan Markl nosila narukvicu princeze Dajane tokom intervjua sa Oprom Vinfri (FOTO)

02.03.2021

07:31 >> 08:31

0

Iako intervju još uvek nije objavljen u celosti, brojni detalji zasedanja sa popularnom voditeljkom isplivali su u javnost

Jedini razlog zašto je Megan Markl nosila narukvicu princeze Dajane tokom intervjua sa Oprom Vinfri (FOTO)
Copyright Megan Markl Profimedia

Intervju sa Megan Markl i princom Harijem, „pod palicom” Opre Vinfri, i dok nije pušten u celosti i te kako privlači ogromnu pažnju javnosti. Najava od trideset sekundi uspela je da podigne ogromnu prašinu, jer par tokom iste polemiše i o odlasku od kraljevske porodice, „Megzitu”, bez imalo cenzure.

Pročitajte još:

Između ostalog, svaki njihov pokret bio je pod lupom javnosti, pa tako i odevne kombinacije koje su odabrali, te nakit ponovo trudne Megan. Naime, proslavljena glumica i vojvotkinja od Saseksa nosila je narukvicu pokojne princeze Dajane, a ubrzo pošto je taj detalj primećen – pročulo se i zašto se odlučila na taj potez.

Par je, ističe „People”, bio odlučio da Megan nosi baš tu narukvicu, kako bi „Harijeva majka na neki način bila sa njima” tokom otvorenog razgovora na koji su pristali sa Oprom. Voditeljka je, inače, bila u prilici da ih pita šta god da poželi, „bez kočnica” bilo kakve vrste.

Od pojedinih detalja iste te narukvice sačinjen je svojevremeno i njen verenički prsten

Takođe, Megan je pored narukvice nosila i „Birks” minđuše, ogrlicu dizajnerke Pipe Smol i haljinu kuće „Armani” sa cvetovima lotosa, a to je takođe nosilo izvesno značenje.

Megan Markl Profimedia

– Cvet lotosa ima neverovatnu želju za životom. Samo seme može neverovatno dugo da izdrži bez vode, a tek zatim da procveta – navodi „Town & Country”: Toliko odbija da prihvati poraz, tako da je gotovo nemoguće ne povezati ga sa tom njenom (Megan) verom u bolje sutra.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike