Sedam dana najveće tuge: Vesna Dedić ćerku je gledala u polusvesti, a nije mogla da joj pomogne

02.03.2021

08:54

0

Voditeljka je ispričala da je u decembru prošle godine njena ćerka Lenka imala koronavirus

Sedam dana najveće tuge: Vesna Dedić ćerku je gledala u polusvesti, a nije mogla da joj pomogne
Copyright Promo/Mirko Tabašević

Vesna Dedić veoma je vezana za ćerku Lenku, te je ispričala težak period od prošle godine kada je njena mezimica dobila koronu. To nije ono što je voditeljku najviše tištilo, već i to što je njena ćerka bila sama van Srbije.

– Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji – ispričala je voditeljka za “Svet”. Dedićeva je dočarala kako je izgledao trenutak njene najveće brige.

– Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju – dodala je Vesna, pa se prisetila svojih osećanja, a zatim otkrila i šta želi u budućnosti.

– To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću – podvukla je Dedićeva, a onda otkrila kakvi su joj planovi u narednom periodu,

– Kada korona prođe, kada se otvore granice, kad odem kod deteta ili ona dođe kad poželi da me zagrli, kada vakcina, izolacija ne bude ni u jednim vestima. Hoću taj trenutak sreće – zaključila je voditeljka.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike