Mirka Vasiljević o prevari, porodici i venčanju: Džaba nam sve ako nema poverenja!

04.03.2021

11:15 >> 13:44

0

Autor: M. Gudžulić

Glumica ističe da se ona i Vujadin Savić isprva nisu venčali jer je ona ostala u drugom stanju, kao i da joj svojevremeno skrenuo pažnju da već preteruje k

Mirka Vasiljević o prevari, porodici i venčanju: Džaba nam sve ako nema poverenja!
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su već dvanaest godina zajedno. Dobili su troje dece – sinove Andreja i Mihajla, kao i ćerku Adrijanu, ali sudbonosno „da” još uvek jedno drugom nisu izgovorili. Ipak, prema rečima glumice – on je „taj” i sama je donela odluku da postane mlada majka, kao i da baš Vujadin bude otac njene dece.

– Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece, hoću da živim i umrem pored njega. Znamo se od moje druge godine, vikendice naših porodica bile su blizu jedna druge. Smuvali smo se kada sam bila na splavu gde je Zvezda slavila titulu, a drugarica slavila rođendan. Srela sam ga i mahnula mu, on mi je rekao da će me sutradan voditi na kafu. Brzo smo se smuvali i shvatili da smo jedno za drugo. Rekla sam mu odmah da nisam devojka za zezanje, za jedno veče – pričala je Mirka „Hitu”, a zatim nastavila i o prevari koja se u javnosti jeste spominjala ali se nikada zaista nije dogodila.

Pročitajte još:

– Ne strepim da će me Vujadin prevariti, ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti i, da se desi, sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nema poverenja. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno.

– Nismo se venčali jer sam bila trudna, imala sam mučnine, pa sam rekla da hoću da sve to rešim pre svadbe. Vujadin neće da mi odemo s kumovima kod matičara, hoće pravu, veliku svadbu. Onda sam ostala drugi put trudna, pa treći… Rekao mi je da već preterujem koliko sam razloga izmislila da se ne venčamo, ali to će se sigurno desiti i to u najskorijoj budućnosti.

Dok naslednici traže kućnog ljubimca, glumica bi, pak, pre da im podari još jednog brata ili sestru:

– Deca nas forsiraju da im poklonimo psa, kog ću ionako ja na kraju da čuvam, pa sam u fazonu bolje da dobiju brata ili sestru. Sada bi nam već pomagali oko bebe, Vujadin i ja se ne bismo bunili da dobijemo još jedno dete, ali već sa njih troje nije lako finansijski.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti