Aleksandra Prijović fotografisala se sa majkom Borkom, pa pokrenula lavinu komentara: Izgledate kao sestre! (FOTO)

05.03.2021

12:54 >> 12:46

0

Otkrivši mali deo porodičnog druženja, pevačica ju je i sama nahvalila

Aleksandra Prijović fotografisala se sa majkom Borkom, pa pokrenula lavinu komentara: Izgledate kao sestre! (FOTO)
Copyright Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović provela je neko vreme sa majkom Borkom Mihajlović, pa javnosti otkrila delić atmosfere selfijem koji je napravila sa njom. Iako je ona ranije govorila o tome kako njena ćerka više liči na tatu i baku, Aleksandrini fanovi – misle upravo suprotno.

– Imam najlepšu mamu na svetu – potpisala je pevačica svoju objavu na društvenoj mreži Instagram pa pokrenula pravu lavinu komentara, među kojima je bilo mnogo komplimenata na račun njihovog izgleda.

– Izgledate kao sestre – samo je jedan on onih koji ukazuju na to koliko njih dve liče: Dobro si i rekla, majka ti je stvarno lepa, a i iver ne pada daleko od klade – nastavili su.

– Vrlo često kada gledam Aleksandrine spotove, trgnem se i pomislim da sam ja. Nas dve zapravo i nemamo ništa zajedničko što se tiče izgleda. Ona apsolutno ne liči na mene, ona liči na njenog tatu i baku – rekla je jednom prilikom „Alou” Borka, pa nastavila: Nemamo iste oči, nos, crte lice. Ali, ima ono nešto za šta mnogi kažu da je ista mama. Tek kada stane da peva, onda se nešto desi i ona je ista ja – objasnila je ona svojevremeno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike