Darko Lazić postao agresivan i beži od realnosti? Rođak zabrinut za pevača: Ni žena ne može da dopre do njega!

05.03.2021

13:52 >> 13:54

0

Iznenadna smrt oca ga je, kažu, toliko dotukla, da još uvek i nije svestan da je izgubio jednu od najvažnijih osoba u životu

Darko Lazić postao agresivan i beži od realnosti? Rođak zabrinut za pevača: Ni žena ne može da dopre do njega!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rođak Darka Lazića tvrdi da je pevač upao u probleme otkako je ostao bez oca. Iznenadna smrt navodno mu je uticala na psihu do te mere da je počeo da se ponaša agresivno u pojedinim situacijama, kao i da se okrenuo alkoholu, prenose domaći mediji pisanje „Sveta”. On napominje da ga je i verenica Marina Gagić savetovala da potraži pomoć stručnog lica, ali da „nikako ne može da dopre do njega”.

– Darko u poslednje vreme ima neke psihičke probleme, nije više isti kao što je bio. Nakon iznenadne smrti oca, za kojeg je bio jako vezan, potpuno se promenio. On se ponaša kao da se ništa nije desilo, još nije svestan da je izgubio jednu od najvažnijih osoba u životu. Počeo je da pije više nego ranije, agresivno se ponaša u određenim trenucima, beži od realnosti – kaže Lazićev rođak za „Svet”, pa nastavlja: Žena mu je savetovala da popriča sa stručnim licem i da se suoči sa problemom, ali on to odbija i govori da nije lud da ide kod psihijatra. Svi su zabrinuti za njega, jer vide da nije dobro, ali on to ne želi da prizna. Jako je bio vezan za oca, on je zaslužan što je Darko postao pevač – zaključio je neimenovani rođak.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike