Zorica Brunclik je najavljivala bestseler i snimanje filma, ali je sve stalo: Živim u strahu, sve mi presedne (VIDEO)

06.03.2021

08:15 >> 08:40

0

Brunclikova je u intervjuu za 24sedam otkrila šta joj je bila inspiracija za drugu umetnost, ali i da li će svoje reči ekranizovati

Zorica Brunclik je najavljivala bestseler i snimanje filma, ali je sve stalo: Živim u strahu, sve mi presedne (VIDEO)
Copyright 24sedam

Zorica Brunclik je pre tri decenije imala veliku ambiciju da se ostvari kao pisac, ali i producent. Međutim, ti planovi su joj propali.

Prema saznanjima 24sedam, ona je devedesetih godina počela da piše knjigu, za koju je tvrdila da će biti takav bestseler, da će biti odlična podloga i kasnije da se upusti u filmske vode. Međutim, do dana današnjeg ta knjiga nije ugledala svetlost dana, te je ovo i bio povod da sa Zoricom porazgovaramo i saznamo dokle je stigla sa delom, ali i koje tajne je nameravala da objavi u tom štivu.

– Počela sam da pišem knjigu, koja ima dodirnih tačaka sa nekim delovima mog života, ali nije o meni, a onda sam se olenjila, priznajem… Posvetila sam se muzici. Nije bilo vremena da se pusti „mozak na otavu” i posveti samo tome. Ove godine sam se ja vraćala na to pitanje: „Zašto se ja ne vratim pisanju knjige?”. Godinu dana ne radim ništa, ne pevam, ali ne vredi, kako pustim televiziju i vesti, meni sve presedne i samo živiš u strahu da li ćeš čuti nešto za nekog svog, sebi dragog, sve druge. Ali dobro, ne žurim, iskreno rečeno. Tek sad ima materijala, mnogo toga se izrodilo kao ideja – istakla je Brunclikova.

 

24sedam

Zanimalo nas je i koji je to deo pevačicinog života koji ju je motivisao da uopšte počne da ispisuje stranice.

– Ja sam tu utkala siromaštvo. Znate, kao američka banka. Ja sam sebe tako doživela. Ono što smo gledali u američkim filmovima kad iz potpune nemaštine dođe do toga da živite dobro i da svi oko vas žive dobro i da vi možete drugima da pomognete. E, to je po mom mišljenju taj američki san. To je jedan drugi par čiji se životi prepliću, teškoće i lepote, sve ono što je naša realnost. Sve je uglavnom isprepletano emocijama.

Ranije je pevačica imala zamisao i da svom pisanju doda još jednu umetničku notu – da ekranizuje svoje delo, međutim, sada je promenila mišljenje. Na pitanje da li će svoje reči pretočiti u film, odgovorila je:

– Ma ne, pa gde ste vi videli u svetskoj produkciji, a tek da ne pričam u našoj, da je nešto snimljeno baš onako ljubavno. Poslednji put je to bila serija „Ranjeni orao”, sve su to ubistva, zakulisne radnje, da se naježiš od svih tih scenarija. Opet kažem, ne verujem da bi to nekoga interesovalo – ispričala je Zorica za 24sedam.

Ceo video sa Zoricom Brunclik pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike