Tanju Savić pratioci uvredili da je ostarila, ona im uzvratila, a zatim otkrila: Deca mi dolaze uskoro!

06.03.2021

10:30

0

Pevačica je tokom šetnje sa drugaricom odgovarala na pitanja fanova, a osim onih koji su joj delili komplimente, bilo je i onih koji su želeli da je uvrede

Tanju Savić pratioci uvredili da je ostarila, ona im uzvratila, a zatim otkrila: Deca mi dolaze uskoro!
Copyright Tanja Savić ATAImages/M. M.

Pevačica Tanja Savić odgovarala je pitanja svojih fanova na Instagramu, a dok su jedni bili blagonakloni prema njoj, drugi su je surovo napali.

Dok je šetala s drugaricom tržnim centrom, razgovarala je i sa pratiocima, te joj je jedan napisao da je “ostarila”. U lajvu je bilo evidentno da pevačici ovakav komentar nije bio prijatan, naročito jer u poslednje vreme apeluje na sve da se trude da ne propagiraju loše stvari.

– Ju, ju ju, mora da je mutna kamera. Ljudi, suzdržite se od ružnih komentara nije ni vreme ni mesto da pišete na javnom profilu takve grozote – rekla je Tanja, a zatim nastavila da pozdravlja fanove širom sveta koji su joj se javljali pozdravnim porukama.

– Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn – rekla je ona.

Ovo uključenje, ipak, nije moglo da prođe bez najvažnije teme za nju, a to su njena deca koja su daleko od pevačice otkako ih je otac Dušan Jovančević odveo u Australiju pre skoro godinu dana.

– Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći – rekla je Savićeva na Instagramu.

Podsetimo, Tanja se, bori za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu prošle godine i od tada joj brani da ih vidi. Ona je protiv supruga pokrenula sudski postupak. U nedavno razgovoru za 24sedam uoči suđenja, pevačica je istakla da neće ići u rodnu zemlju svog, još uvek zakonitog, muža.

– Suđenje je u Australiji, ja ću se uključiti onlajn. Činimo sve da Ministarstvo vrati decu u Srbiju, pa da se ovde obavi suđenje. Ne planiram da idem u Australiju. Nemam kod koga da odem, a nemam ni s kim da odem, a sama da odem neću. U Australiju ne možeš da uđeš ako nisi državljanin ili ako nemaš boravišnu vizu, a ja nemam nikog ko to ima. Ja sama da idem i da sedim tamo u izolaciji u ovom periodu, i da letim nekim avionima preko Indonezije, preko Kine, sa nepoznatom kompanijom, stvarno mi ne pada na pamet. Neću više sebe da stavljam u nezgodne situacije – rekla nam je tada Tanja.

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike