Slave drugi rođendan sinu! Aleksandra Prijović pokazala kako izgleda divan dan: Baloni, torte i brojni pokloni za naslednika! (FOTO)

06.03.2021

11:20 >> 12:12

0

Pevačica i njen suprug Filip Živojinović emotivnim rečima su čestitali svom prvencu rođendan, a zatim objavili atmosferu iz doma

Slave drugi rođendan sinu! Aleksandra Prijović pokazala kako izgleda divan dan: Baloni, torte i brojni pokloni za naslednika! (FOTO)
Copyright Aleksandra Prijović ATAImages/Borislav Zdrinja

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas proslavljaju rođendan svog sina prvenca, Aleksandra, a bračni par otkrio je kako su ga iznenadili.

S obzirom na to da su okupljanja zabranjena, pevačica je našla način da ovaj dan svakako učini lepim, pa je na Instagramu okačila snimak sa početka proslave. Prostorija prepuna plavih balona, ali i poklon koji je njihov naslednik sam otvarao, pomno su pratili Aleksandrini pratioci. Na stolu su bile čak tri lepo dekorisane torte u čast dvogodišnjaka, oko koga su ushićeno bili mama i tata.

Prijovićeva je na svom profilu objavila fotografiju još iz bolnice posle porođaja i napisala da je to Aleksandrom prvi susret sa kamerom.

Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav… Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice. Budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli – stavila je u opis ispod fotografije pevačica, a i Filip je na ovoj društvenoj mreži čestitao rođendan svom nasledniku uz emotivne reči, kao i pevačica.

– Anđele moj. Nijedan korak u svom životu ne bih promenio jer me je svaki doveo do tebe. Hvala ti za svu radost koju nam pružaš. Hvala ti za svaki novi dan koji je zbog tebe najlepši naših života. Volimo te više nego što bi bilo koji sled reči ikada mogao da opiše. Srećan “dia dan” ljubavi naša – napisao je Filip.

Instagram printscreen

Zbog istih okolnosti kao i sada, bračni par ni prošle godine u ovo vreme nije uspeo da proslavi gala slavljem rođendan svog sina, ali se po sadašnjim snimcima može zaključiti da je porodična žurka u domu Živojinovića krenula od ranog jutra.

Instagram printscreen

Najmlađi član njihove porodice odmah je otvarao poklone, pa se neizmerno obradovao brojnim iznenađenjima.

Instagram printscreen

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike