Od čestitke do klinča! Severina uporedila Mladića i Hitlera, pa razbesnela fanove: Nije mi bio cilj da vas razočaram...

06.03.2021

21:11 >> 22:01

0

Raspravljajući se sa ljudima u komentarima ispod svoje objave na Instagramu, pevačica se dotakla i Ratka Mladića koji je, prema njenim rečima, želeo da pob

Od čestitke do klinča! Severina uporedila Mladića i Hitlera, pa razbesnela fanove: Nije mi bio cilj da vas razočaram...
Copyright Severina ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Severina ušla je u oštru raspravu sa svojim pratiocima na Instagramu, nakon što je objavila seriju fotografija na kojima pozira kao biblijska raspuštenica Salome, koja je tražila glavu Svetog Jovana Krstitelja. Tokom iste, dok su se brojni gnušali fotografija, ona se dotakla i Ratka Mladića koji je želeo, kako ona tvrdi, da pobije Hrvate kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje, piše „Kurir”. Sve je, inače, počelo rođendanskom čestitkom slikaru i vajaru Dimitriju Popoviću, uz nekoliko fotografija koje su nastale kada su sarađivali.

Tada, Severina je pozirala sa njegovim umetničkim delima, kao Salome, žena koja se pominje u Novom zavetu i koja je, pošto je Jovan Krstitelj odbijao njenu ljubav, od očuha tražila njegovu glavu u zamenu za ples. Kada ju je dobila, odnela ju je majci na tanjiru. Odgovarajući na stotine komentara ponaosob, spomenula je srpskog generala Ratka Mladića, kog je uporedila sa Adolfom Hitlerom.

Pošto je jedan pratilac rekao „da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili”, pevačica se dotakla teme rata.

– Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi – iznenadila je ona.

Severina Instagram screenshot

Zatim, jedan od pratilaca iz Srbije joj je na ćirilici napisao:

– Levičari, levičari, kraj vam doći mora. Živeli hrišćani, živelo slovenstvo naše! Vi ste otpadi slovenskog naroda i autošovinisti. Neka vas je stid – poručio je on, na šta je Severina imala provokativan odgovor.

– Desničari, zna se šta se radi desnom rukom. Živeli desničari. Sve najbolje.

Veliki broj ljudi ju je upitao da li je moguće da se ona tako izražava, na šta je samo odgovorila kako je to „njen hologram”. Ipak, na kraju, napisala je da je „samo želela da čestita čoveku rođendan, a ne da razočara bilo koga”.

– Žao mi je što sam vas razočarala, nije mi bio cilj. Samo sam čoveku čestitala rođendan. Uživajte i dalje u mojoj muzici – pozdravila se sa svima tada Severina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike