Popović je ludo voleo Nedu Ukraden, a ona će to možda opisati i u svojoj knjizi: Mislio sam da je prepotentna, a u stvari je nežna!

06.03.2021

08:15 >> 23:16

0

Prvi čovek Granda pre tri decenije govorio je o romansi sa pevačicom i tome koliko je njegova majka obožavala, a ona je u razgovoru za 24sedam odgovorila da

Popović je ludo voleo Nedu Ukraden, a ona će to možda opisati i u svojoj knjizi: Mislio sam da je prepotentna, a u stvari je nežna!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Za ljubav Saše Popovića i Nede Ukraden saznalo se pre tri decenije, ali nikad nisu bile poznate prisne situacije tada mladog para.

Direktor „Granda“ i pevačica obelodanili su svoju vezu 1990. godina, desetak godina nakon što se ona razvela od Milana Bilbije. Iz izjava koje je Popović davao medijima u to vreme, jasno je da je do ušiju bio zaljubljen u Nedu, da čak nije voleo da se razdvajaju. Njih dvoje tada su s poštovanjem govorili jedno o drugom, baš kao i danas kada imaju zasebne živote.

– Reč je o najnormalnijoj vezi i druženju muškarca i žene. Ne vidim tu nikakvu senzaciju. Čak i da smo pred venčanjem. Valjda i ja imam pravo kao i svaka druga žena da volim, da budem voljena i da imam nekog kraj sebe – komentarisala je Ukraden zainteresovanost za njen privatan život pre čak 30 godina za časopis „Sabor”, dok danas, verovatno iz poštovanja prema braku njenog bivšeg partnera, ne želi mnogo da polemiše. Ipak, pitali smo je da li će se događaji sa Sašom Popovićem naći u knjizi koju piše.

– Sve što je bilo, bilo je. Ne bih sad to više komentarisala, a ne želim ni da otkrivam šta će se sve naći u mojoj knjizi, jer onda će izgubiti te čari kada bude objavljena – poručila je Neda kratko, ali zagonetno za 24sedam.

ATA Images/Antonio Ahel

Kako su oboje isticali u vreme dok su bili u ljubavi, veza im se odvijala polako, iako ih je javnost tada gotovo već venčala.

– Ne treba ići daleko. Čak i ovo sada što se dešava nama, čini mi se da je naduvano. Saša i ja nismo pred matičarem, nemamo ništa ni planirano. Za sada se lepo družimo i zabavljamo. Vreme nam ide naruku, jer nam je u poslovnim obavezama zatišje. Tako će verovatno biti do novih projekata. A, onda, zna se žurba, frka, trka. Za koji dan Brena i „Slatki greh“ izdaju novu ploču, narednog meseca izlazi moj album. Dakle, predstoji bura, u kojoj estradni svet ima najmanje vremena za sebe. Što kaže Saša, viđaćemo se i sretati negde u studiju, na aerodromu ili telefonom ćaskati u sitne sate – rekla je tada četrdesetogodišnja pevačica. Međutim, njenom partneru se takvi planovi nisu baš dopali, pa se duhovito nadovezao.

ATA Images/Antonio Ahel

– Neće to biti baš tako. Zar možeš da zamisliš da se ne vidimo sedam dana? To ne dolazi u obzir. Zbog tebe Nedo moraću da kupim privatni avion – poručio je odmah Popović. Tadašnji partneri susreli su se navodno u Nemačkoj u stanu zajedničkog menadžera i prijatelja Selima Bašića. Saša je nakon bližeg upoznavanja pevačice shvatio da je drugačija od onoga kako mu se činilo, a po svemu sudeći zaljubio se odmah.

pročitajte još

– Eto dokaza koliko čovek može da bude u zabludi. U Nedi sam oduvek gledao arogantnu i prepotentnu osobu. Međutim, bio je to privid, jedna totalno pogrešna slika o njoj. Posle kada smo se bolje upoznali, zapravo kada mi je pružila šansu da je bolje upoznam, shvatio sam da se radi o izvanrednom čoveku, nežnoj i sentimentalnoj ženi, jako emotivnoj, krhkoj i ranjivoj osobi koja svojim gardom zna ostaviti jako nepovoljan utisak na okolinu i ljude koji je ne poznaju dovoljno. Nedu treba upoznati. A posle moraš da je voliš, poštuješ, ceniš, da joj se diviš – krajnje iskreno je ispričao tada prvi čovek „Slatkog greha“. To je verovatno bio razlog zašto je i Sašina majka obožavala pevačicu i bila srećna zbog njegove veze, što je potvrdio i on sam pohvalivši se da Nedu zove svojom ćerkom, šalje joj poklone i govori da jedva čeka dan da je zove svojom snajom. Ipak, do toga nije došlo, pa su mediji kasnije prenosili da upravo zbog Nede, Popovićevoj majci nije bila omiljena Zlata Petrović, s kojom se njen sin zabavljao nakon Ukraden. U to vreme ljudi su savršenu saradnju Lepe Brene i Popovića sumnjivo posmatrali kroz ljubavnu prizmu, što se zapravo nikad nije dogodilo.

– Ja svetu ne mogu zapušiti usta, niti mu zabraniti da mašta. Moju vezu sa Nedom, Brena je primila sasvim normalno – istakao je Saša davno.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike