Britanci strepe od detalja odnosa sa Kejt: Megan će naneti ozbiljnu štetu monarhiji ako „istrese sav prljav veš"?

08.03.2021

17:39 >> 18:48

0

Zbog glasina o raspadu fantastične četvorke - vojvotkinja i vojvoda od Saseksa i Kembridža, sumnja se da bi insajderske priče i te kako poljuljale palatu i,

Britanci strepe od detalja odnosa sa Kejt: Megan će naneti ozbiljnu štetu monarhiji ako „istrese sav prljav veš"?
Copyright Kejt Midlton i Megan Markl Profimedia

Britanska štampa tvrdi da je odnos koji ima sa Kejt Midlton „najjače oružje Megan Markl“. Naime, ukoliko izvesne priče bude iznela u javnost tokom dvosatnog intervjua sa Oprom Vinfri, i te kako će naneti štetu monarhiji. Veruje se da će ispovest pratiti milioni širom sveta, a da će se vojvotkinja od Saseksa svakako dotaći i teme navodnog „raspada fantastične četvorke” koju su u jedom trenutku, zajedno sa njom, činili i Hari, Kejt i Vilijam.

Sa druge strane, oni malo pozitivnijeg pogleda, smatraju da poznati par uopšte neće ni spomenuti navodni raskol, o kom se spekuliše otkako se u javnosti pojavila priča da je Kejt plakala nakon generalne probe haljina za deveruše, pred venčanje Megan i Harija.

– Ako je odlučila da iskreno razgovara o vremenu koje je provela sa Kejt Midlton, šteta koja bi mogla biti naneta monarhiji je ogromna – tvrde pojedini tamošnji mediji, prenosi „Daily mail”: Ona, ipak, ima moć da razotkrije koliko je zaista bilo loših stvari između nje, Kejt, Vilijama i Harija.

Međutim, ostaje sumnja da bi ta nova saznanja, koja veliki deo publike očekuje, mogla i te kako da prodube navodne tenzije između dve porodice.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike