Tuga ne jenjava: Zorica Brunclik o kumu Šabanu, prvi put javno posle njegove smrti

07.03.2021

22:31 >> 21:58

0

Jedan duet otpevali su na Kemišovu želju, iako je isprva pesma bila namenjena samo njoj

Tuga ne jenjava: Zorica Brunclik o kumu Šabanu, prvi put javno posle njegove smrti
Copyright Zorica Brunclik ATAImages/Antonio Ahel

Venčana kuma pokojnog pevača Šavana Šaulića, pevačica Zorica Brunclik, dan-danas oseća veliku prazninu. Nedavno, obeležena je dvogodišnjica njegove smrti, a ona nikako da se pomiri sa činjenicom da ga više nema. Gostujući u emisji „Zvezde Granda Specijal”, Zorica je po prvi put javno progovorila o svom bolu, otkako je on preminuo. Tokom emisije, inače, pušten je njihov poslednji duet, „Ti možeš sve”, za koji su ispričali da je Kemiš lično odlučio da to treba njih dvoje da otpevaju iako je prvobitno pesma bila namenjena samo Zorici.

Usled odlaska u Ameriku i njegovog koncerta u Areni, oktobra 2018. godine, nisu imali vremena da snime spot, pa su publici prikazani kadrovi sa snimanja iz studija.

– Tu su bili znakovi kraj puta, kad vam nešto pokazuje. On je insistirao da sedimo i pričamo o temama koje nemaju veze sa muzikom, a inače on nikada ni čemu drugom nije pričao – ispričala je Zorica, vidno potresena, te dodala kako iako se nisu uvek i u svemu slagali, bili su veoma bliski.

I posle dve godine ne može da shvati da ga više nema.

Zorica Brunclik, Gordana i Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel

– Najteže od svega meni je palo i pada što jedan takav glas nikada više neće da se rodi i nikada niko neće tako da peva. Taj glas više ne postoji i poslednja interpretacija njegovog glasa je u ovoj pesmi koja je toliko simbolično rekla: „Nisi tu, a mene si ubio sasvim”, objasnila je tužna Zorica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike