Neno Belan se javio iz Zagreba: Jedno nam je svima nedostajalo

08.03.2021

21:57

0

Muzičar objašnjava kakvo je tamo trenutno stanje, strpljivo iščekujući trenutak kada će se družiti sa beogradskom publikom

Neno Belan se javio iz Zagreba: Jedno nam je svima nedostajalo
Copyright Neno Belan ATAImages/Antonio Ahel

Neno Belan oglasio se putem video-poziva iz Zagreba, pa otkrio kakvo sada tamo trenutno stanje, kada su epidemiološke mere u pitanju. Muzičar je kao gost emisije „Među nama” progovorio i o koncertma koji su zakazani za 21. i 22. mart u srpskoj prestonici, u nadi da se ovoga puta planovi neće menjati.

– Malo su ovih dana popustili mere, tako da su sada pune terase ljudi koji ispijaju kafe i čajeve i druže se. To nam je svima nedostajalo. Unutra se još ne sme, ali napolju je dozvoljeno – priča Neno, koji je zajedno s njegovim „Fiumensima” zbog istih prošlog novembra pomerio muzičko druženje za mart ove godine.

– Radi mera koje su bile uvedene na jesen, morali smo koncerte pomeriti za mart, a sada se nadamo da će sve biti okej 21. i 22. marta, kada imamo zakazane termine. Za sada još ništa nije otkazano, a mi se nadamo da stižemo i da ćemo se zabavljati sa beogradskom publikom – dodao je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike