Nakon velikog uspeha u filmskoj industriji, Edi Marfi se vraća na stand-up scenu!

09.03.2021

09:50 >> 09:40

0

Autor: D. Božović

Glumac želi što pre da se vrati komediji, ima velike planove, ali datum povratka još nije određen

Nakon velikog uspeha u filmskoj industriji, Edi Marfi se vraća na stand-up scenu!
Copyright Profimedia

Edi Marfi, američki glumac i komičar, koji je inače i postao poznat po stand-up komediji, u poslednje vreme je zastupljeniji u filmovima, ali čini se da želi da povrati staru slavu, te je odlučio da se vrati na stand-up scenu.

U intervjuu s Kevinom Hartom za podkast „Sirius XM”, Marfi je ispričao da želi da se vrati komediji u skorije vreme, ali da još uvek nije poznato kog datuma.

Murphy je bio u pregovorima s Netflixom, a za povratak komediji je ranije je tražio gotovo 70 miliona dolara.

Nakon toga snimao je „Dolemite is My Name”, a filmska karijera mu je živnula. Netflix je 2019. godine distribuirao ovaj film, a glumac je imao uspešan nastup u šou programu „SNL”.

Profimedia

– Plan mi je bio da napravim „Dolemite”,„Saturday Night Live”,„Coming 2 America”, a zatim da se vratim stand-up scenu. Onda je pandemija zatvorila sve – rekao je Marfi i istakao da će odmah po završetku pandemije koronavirusa vratiti svojim planovima.

Pre holivudskog uspeha i nastupa u „Saturday Night Live”, Murphy je bio poznat i još uvek se smatra jednim od najuticajnijih stand-up komičara.

Inače, Marfi je postigao veliki uspeh u stend-up komediji početkom osamedesetih, a njegova ploča „Eddie Murphy: Comedian” osvojio je Gremi nagradu za najbolji album godine u komediji. Nakon toga, njegov film „Sirovo” iz 1987. godine postigao je nacionalni uspjeh i ostaje najbolji film stand-up komedije svih vremena.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike