JK na tapetu zbog izgleda i para: Ne moraš da ponavljaš u svakoj rečenici da si bogata?!

09.03.2021

14:34 >> 16:07

0

Jelena je jedan proizvod toplo preporučila damama i iz ličnog iskustva, a onda naišla na niz oštrih komentara, kao i sumnji kada je njen uspeh u pitanju

JK na tapetu zbog izgleda i para: Ne moraš da ponavljaš u svakoj rečenici da si bogata?!
Copyright Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša našla se na meti veoma oštrih komentara javnosti na svom Instagram profilu, nakon što je otkrila kako održava svoju liniju, posebno ravan i zategnut stomak. Naglasivši da nikada ne ističe nešto u šta ona sama ne veruje, pokazala je steznik koji, prema njenim rečima, nosi nekad i noću. Uz to i posle čak tri carska reza, te operacije slepog creva, strogo se pridržava specijalnog režima ishrane i podseća da je vegetarijanac, da ne jede slatkiše, pa napominje koliko je važno voditi računa o zdravlju uopšte.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

– Za početak, ja nikada ne reklamiram i ne preporučujem nešto što sama ne koristim i iza čega ne stojim svojim imenom.

Pročitajte još:

Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe… Redovnim nošenjem i „treniranjem” vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme – pisala je Karleuša.

– Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju. Imala sam 3 carska reza (da, tri), rodila dvoje dece, operisala slepo crevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen) ne vežbam i ovaj steznik mi je puno pomogao! Od svih na tržištu, ovaj je najkvalitetniji! Apsolutno preporučujem! Naravno, opet ću napomenuti da se ja izuzetno zdravo hranim, da sam vegetarijanac, da ne jedem slatkiše i da uz pomoć mog nutricioniste držim telo „pod kontrolom” – nastavila je u svojoj objavi.

– Molim vas, hranite se zdravo. Smatram da meso i mlečni proizvodi ne čine dobro našem telu, koži, kosi… Ako niste primetili, svi vegetarijanci imaju divnu kožu i izgledaju bar 10 godina mlađe… Negujte svoje telo i cenite svoje zdravlje. Sve počine od onoga što unosimo u sebe i od stanja svesti – zaključila je i ne sluteći onlajn buru.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

Naime, pojedini fanovi sa pomenute društvene mreže doveli su u pitanje njeno bogatstvo, „prozvali” pevačicu na račun izgleda i uperili prstom u „fanatike koji joj slepo veruju na reč, iako iznosi netačne informacije”.

– Prvo, ja ovakve stvari ne naplaćujem. To svi znaju. Previše sam bogata za takvu siću. I da, kada se salo sa stomaka istopi, stomačni mišići se vrlo vide – odgovarala je Karleuša, na pretpostavke da proizvod ipak reklamira da bi zaradila.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

– Koga briga da li je uzela pare ili nije. To nije ovde problem, nego je iznela netačne informacije i gluposti, a fanatici kao ti slepo veruju u svaku reč koju napiše – glasi jedan od komentara.

Jelena Karleuša Instagram screenshot

– Ishrana, trening, genetika… Dosta toga može da utiče na vidljivost trbušjaka. Ali od steznika sigurno nije. Kapiram da je „udarila” kriza, ali veći deo našeg naroda „se pali” na „influens” poznatih ličnosti, tako da mislim da imaš veliku odgovornost sa objavom ovakvih stvari. A to da si bogata jasno je i pticama na grani, ne moraš da ponavljaš u svakoj rečenici. Počeću da sumnjam da nisi bogata, nego tvoj muž – nastavili su raspravu sa JK.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike