Dragana Mićalović nakon proslave: Milica i ja smo preležale koronu, imam i antitela, nisam nikoga dovela u opasnost

10.03.2021

08:48 >> 09:09

0

Autor: D. Božović

Glumica ističe da je slavlje održano u krugu njenih prijatelja, kao i da su ispoštovali sve propisane mere

Dragana Mićalović nakon proslave: Milica i ja smo preležale koronu, imam i antitela, nisam nikoga dovela u opasnost
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović napravila je proslavu povodom svog 30. rođendana u jednom beogradskom restoranu u društvu svojih prijatelja i uz muziku uživo. Ono što je iznenadilo čitavu javnost jeste to što je ovo slavlje održano u vreme pandemije koronavirusa, kada je Krizni štab pooštrio sve epidemiološke mere.

Pevačica Milica Pavlović objavila je nekoliko snimaka sa ove proslave, a nakon mnogobrojnih negativnih reakcija, brže-bolje ih je obrisala, kako ne bi dodatno davala povoda za komentarisanje. Iako Milica nije želela da se oglašava nakon slavlja, to je učinila glumica Dragana, koja je istakla da nema nikakvog razloga za brigu, jer, kako kaže, ispoštovane su sve propisane mere.

Printscreen Instagram/mateus31

Dragana Mićalović je istakla povodom toga da su ona i njena drugarica Milica preležale koronu i da ne predstavljaju opasnost ni po koga.

– Nemam komentar na sve ovo što se piše. To nije bio nikakav “korona parti”. Ja sam samo proslavljala rođendan u najužem krugu prijatelja, gde smo ispoštovali sve mere. Milica i ja smo preležale koronu, imam i antitela, nisam nikoga dovela u opasnost. Ružno je što se moje ime dovodi u taj kontekst – ispričala je Dragana za “Kurir”.

Inače, sudeći na osnovu snimaka koje je Pavlovićeva objavila, može se videti da su neki od njih postavljeni u dozvoljenom radnom vremenu, ali ima i onih koji pokazuju da se lumpovanje u restoranu nastavilo i posle 20 časova. Kako su njihovi snimci izazvali brojne negativne komentare, i Milica Pavlović i Dragana su obrisale sve storije sa ovog slavlja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike