Lapsus Milene Plavšić o pokojnom suprugu hit na društvenim mrežama!

10.03.2021

15:18 >> 15:48

0

Omaška se dogodila prilikom jednog intervjua, dok je govorila o uspehu našeg tenisera

Lapsus Milene Plavšić o pokojnom suprugu hit na društvenim mrežama!
Copyright Milena Plavšić RTS screenshot

Pevačica Milena Plavšić izgubila je prošle godine svog životnog saputnika Duška koji je bolovao od karcinoma, a ovo je bio veliki udarac za Plavšićevu jer joj je suprug bio velika podrška i oslonac u životu.

Milena je prilikom jednog intervjua govoreći o uspehu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, napravila lapsus spomenuvši i svog supruga, kojeg je obožavala i za kojim sada pati, a snimak ovog razgovora brzo se proširio na društvenim mrežama.

– Da, ja sam jedan od najvećih fanova, ovo je posle smrti mog supruga najveća radost za mene – rekla je Milena.

U nastavku pogledajte i sami kakav je lapsus napravila Milena.

Podsetimo, pevačica je u intervjuu za 24sedam otkrila da joj se čitav život dešavaju tragedije i nebrojeno puta istakla koliko joj Duško nedostaje i da njen život nema smisla bez njega, jer je on bio taj koji ju je motivisao i pokretao.

Foto: Printscreen Youtube

– Mislila sam da ću uspeti da ga dovedem kući, da će mu bar malo biti bolje, to mi je još strašnije. Duško je mislio, kad je saznao da se razboleo, da će duže poživeti. Pružala sam mu podršku, a pred sam kraj sam mu govorila da ne brine. Šta ću, davala sam mu nadu da mu bude lakše, jer je želeo još da živi. Dule je mene uvek podržavao, a tako je bio srećan kad čita tekstove o meni što nikad ništa ružno nije izašlo o njegovoj supruzi. Po nekoliko puta je znao da pročita članak, pa se pohvali svima, jer je bio ponosan na mene – ispričala je Milena za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike