Kevin Bejkon pokušao da izdepilira suprugu: Završila na korak do Hitne!

11.03.2021

19:36 >> 18:58

0

Zvezda ostvarenja Footloose objasnio je šta je bilo po sredi, napominjući da spada među one koji sve u životu vole da probaju ili nauče

Kevin Bejkon pokušao da izdepilira suprugu: Završila na korak do Hitne!
Copyright Kira Sedžvik i Kevin Bejkon Pofimedia

Kevin Bejkon priznao je javno da je tokom karantina pokušao da pomogne supruzi Kiri Sedžvik i izdepilira joj bikini zonu. Na kraju, brzo je naučio da pojedine stvari treba ostaviti profesionalcima i zaista – ne isprobavati kod kuće, na svoju ruku. Kao gost „Jimmy Kimmel Live-a” 10. marta ispričao je svoju stranu priče, koja je u jednom trenutku i te kako mogla da pođe po zlu, jer je gospođa završila „na korak do Hitne”.

– Jedan sam od onih ljudi koji imaju samopouzdanja i duboko veruju da sve mogu da nauče, urade. Posebno kao glumac, morate imati kojeg „keca u rukavu”. I tako sam i za ovo bio pomislio – koliko to stvarno teško može da bude? Uzmete šta vam treba i „sklapate” stvar, kao kad nešto kupite u „Ikei”. Bio sam siguran da ć sve biti sasvim u redu.

Međutim, nije bilo baš tako.

– Izvesne stvari, ipak, treba ostaviti profesionalcima. Opasost vreba, znate, ako ste neuki… Pa, da, malo se naljutila (smeh) Ali sve je u redu sada. Eto, probao sam i to – rekao je on, nadovezavši se na priču koju je ispričala Kira pre nekoliko meseci.

– Mislila sam da zan šta radi i pitala sam se šta se dešava – prisećala se tada Kira: On je bio u fazonu – nisam ja rekao da znam, ti si rekla da znam! Znate, potrebno vam je malo parče kao… Tkanine. Ali ovo koje je on koristio je bilo preveliko. I onda „kačite” mnogo, što neverovatno boli. A ako ne vučete u stranu u koju bi trebalo onda ne skidate ništa. I, ako ne skidate ništa, morate kod lekara.

Srećom, odlazak u Hitnu ipak ih nije zadesio, a Kevinu je do daljeg zabranjen prilazak vosku, prenose strani mediji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike