Hju Grant o skandaloznoj prevari iz 1995, posle koje je izgubio lepu Liz: Razočarao sam se u sebe, pa napravio glupost

12.03.2021

21:26 >> 21:11

0

Mnogima i danas nije jasno zašto je na takav način upropastio vezu sa jednom od najatraktivnijih koleginica

Hju Grant o skandaloznoj prevari iz 1995, posle koje je izgubio lepu Liz: Razočarao sam se u sebe, pa napravio glupost
Hju Grant i Elizabet Herli - Copyright Profimedia

Kako zbog talenta, tako i zbog avantura koje su činile njegov život – Hju Grant je svakako jedno od imena koje je punilo stupce stranih medija. Međutim, ono što mu pojedini fanovi i danas „nisu zaboravili” je famozni raskid sa lepoticom Elizabet Harli, koji je usledio zbog prevare iz davnih dana. Naime, 1995. godine zvezda romantičnih komedija uhvaćen je sa Divajn Braun (inače Estela Meri Tompson), u kolima na Bulevaru Sanset u Holivudu.

Pročitajte još:

Ovime, ona je privukla veliku pažnju javnosti, a on – oštre kritike. Pošto je priznao krivicu, dobio je simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno posle sporne radnje. Sada, posle toliko godina, otkrio je zašto se upustio u sve to.

– Mislim da znate, u životu, šta je dobra, a šta loša stvar. E, ja sam uradio onu lošu i, to je to – prokomenarisao je nakon skandala u emisiji kod Džeja Lena, kada je još bio u vezi sa Liz.

Ona mu sporni čin jeste oprostila, ali su kasnije ipak raskinuli.

A osvrnuvši se ponovo na sve u podkastu Marka Marona („WTF”), istakao je da je sve zapravo bilo rezultat njegovog ličnog nezadovoljstva. Kada je odgledao „Nine months”, u potpunosti se bio razočarao u sebe, pa tako i izgubio jednu od najatraktivnijih žena.

– Film je trebalo da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao na projekciju, svi su bili sjajni, a ja grozan. Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se tu desilo.

Hju Grant Profimedia

Elizabet i Hju su se, inače, upoznali 1987. godine na setu „Remando al viento”. Ubrzo, postali su jedan od najmoćnijih poznatih parova i svi su priželjkivali ljubav kao što je bila njihova. Međutim, sve je palo u vodu posle „sastanka” glumca sa prostitutkom, koji je i te kako ostavio traga na njihovu bliskost. Raskinuli su 2000, ali uspeli da ostanu prilično dobri prijatelji i kolege.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike