Detalji mejla Megan Markl kraljevskoj porodici: Vojvotkinje od Saseksa i Kembridža nikad nisu tretirali isto?

13.03.2021

07:31 >> 07:37

0

Tokom intervjua sa Oprom Vinfri tvrdila je da nije rasplakala Kejt, već da se dogodilo - upravo suprotno. Za to, po svemu sudeći, postoji i pisani dokaz

Detalji mejla Megan Markl kraljevskoj porodici: Vojvotkinje od Saseksa i Kembridža nikad nisu tretirali isto?
Copyright Megan Markl Profimedia

Megan Markl u jednom mejlu predočila je kraljevskoj porodici da su navodi da je rasplakala Kejt Midlton lažni, na neki način traživši i zaštitu, spominje „Harper’s Bazaar”. Događaj vezan za haljine najmlađih učesnica ceremonije njenog venčanja odvio se upravo suprotno, o čemu je Megan nedavno i pričala tokom velikog intervjua koji i dalje potresa svet.

Pročitajte još:

Njen mejl upućen kraljevskoj porodici koji je isplivao u javnost vodi se kao jasan dokaz da ona i Kejt nisu imale isti tretman kada su medijski navodi u pitanju, između ostalog. Naime, dok se pisalo da ju je ona rasplakala, Kejt je bila zaštićena. Na stranu Megan niko nije stao. Jedan od predstavnika za medije poznate porodice, Omid Skobi, za „Bazaar” je pojasnio čitavu situaciju i ukazao na detalj koji, šuška se u javnosti, zapravo i te kako pokazuje da je sumnja oko tretmana vojvotkinja istinit, što je mnoge zabrinulo.

Omid je, naime, pokazao mejl koji je Megan poslala jednom od pomoćnika naglašavajući da na trač nikada nije stavljena prava tačka. Kada je sa suprugom morala da potpiše iskaz koji navodi da ih pred „Megzit” princ Vilijam nije ni na koji način maltretirao, poručila je:

– Ako sad već bilo šta tako olako puštamo napolje (u javnost), onda bi neko mogao da ispravi stvari koje se tiču mene, konačno.

Situacija Kejt

Pročitajte još:

– Rasplakala sam se jer mi je povredila osećanja. Ali na kraju mi se izvinila, poklonila mi cveće i lepu poruku. Ona je dobra osoba – pričala je Megan Opri o trenutku kada ju je pred venčanje Kejt rasplakala.

Međutim, na priču koja je „naopako” ispričana u tamošnjim medijima o tom događaju, nije smela da se oglašava – jer joj je iz palate tako bilo rečeno. Nisu joj dali, tvrdila je ona.

– Radila sam sve što je trebalo i što bi mi rekli jer „oni će mi pružiti zaštitu”. Prijatelji bi me zvali i govorili mi koliko je situacija postala loša, jer ja mnogo šta nisam mogla da vidim.

– Uveravala sam ih: „Ne brinite, oni me čuvaju, štite”, ali nije baš tako – objašnjavala je Megan u intervjuu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike