Alekandar Milić Mili kupio jahtu i kuću u Turskoj! U komšiluku mu je i poznata pevačica

14.03.2021

09:14

0

Kako sa porodicom voli da uživa pored vode, odlučio je da u luksuznom letovalištu Godžek pazari nekretninu i plovilo

Alekandar Milić Mili kupio jahtu i kuću u Turskoj! U komšiluku mu je i poznata pevačica
Copyright Aleksandar Milić Mili ATAImages/M. M.

Aleksandar Milić Mili trenutno uživa s porodicom u turskom letovalištu Godžek, gde je kupio vilu za koju je dao oko 900.000 evra. Pored kuće u ovom mondenskom mestu, vođa Miligrama je tamo usidrio i svoju jahtu, koju je platio navodno skoro 600.000 evra. Njemu je komšinica Emina Jahovića, s kojom se vođa “Miligrama” i druži, a reč je o mestu gde je Mili s porodicom letovao ranije.

On je uz pomoć pevačice angažovao agenciju za nekretnine, pa je sa suprugom Ninom pogledao nekoliko vila. Ipak, kuća za koju su se na kraju odlučili im se dopala odmah, pa su bez daljeg razmišljanja odlučili da postane njihova. Veliki plus bio je i to što je vila vrlo blizu mora, ali i centra grada, luksuznih restorana, lokala. Pošto se tamo nekretnine tog tipa kreću između 600.000 i milion i po evra, što i ne čudi s obzirom na to da je reč o luksuznom letovalištu namenjenom za one sa dubljim džepom, Mili je za vilu navodno dao oko 900.000 evra, navodi izvor Kurira.

Poznaro je da Mili voli da odmara na vodi i da se vozi čamcem, pa često i putuje s porodicom na takva mesta. On je novu manju jahtu usidrio u luci u Godžeku. Za nju je, prema rečima izvora, dao približno 600.000 evra, a koliko uživa u svom plovilu, govori i njegov Instagram, gde često postavlja fotografije dok krstari Egejom.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike