Rijana se doterala, ali se nije našminkala! Nosi tašnicu od 2600 dolara, a šik stajlingom privukla dodatnu pažnju (FOTO)

14.03.2021

12:44 >> 12:45

0

Pevačica je imala isplete kikice, a njen dečko ASAP Roki nije bio sa njom

Rijana se doterala, ali se nije našminkala! Nosi tašnicu od 2600 dolara, a šik stajlingom privukla dodatnu pažnju (FOTO)
Copyright Profimedia

Paparaci su fotografisali pevačicu Rijanu u izuzetno kasnom izlasku u provod, a stajlingom koji je izabrala nije ni bilo moguće da ne upadne u oči.

U trendu od glave do pete, pop zvezda je obukla zelenu ležernu kombinaciju, koju je iskombinovala sa belim štiklama i braon kožnom jaknom.

Profimedia

Iako je pokušavala da se sakrije od fotografa, to joj nije pošlo za rukom, pa su uspeli da je uslikaju, iako je prethodno držala ruku na licu. Ono što je zanimljivo, jeste da se Rijana skockala od glave do pete, ali se nije našminkala, a kada su počeli da sevaju blicevi, ubrzo je stavila naočare za sunce sa crnim staklima.

Profimedia

Ona je imala i crnu masku, a njena frizura privukla je dodatnu pažnju. Pevačica je imala dugačke kikice, ispletene po celoj glavi.

Profimedia

Inače, ono što je zanimljivo, Rijana je prošetala tašnicu marke “Goyard”, koja košta 2600 dolara. Ovaj brend spada u “jeftinije” marke za zvezde poput nje, koja je ovaj model pazarila verovatno još 2018. godine kada se pojavio na tržištu. Sve ovo, ona je uklopila sa velikim prstenjem, sa kamenom u zelenoj boji.

Inače, muzička zvezda je u provod otišla bez dečka ASAP Rokija.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike