„Hurricane” o kritikama na račun „Loco loco”: Plasman na Evroviziji ne zavisi od kladionica!

16.03.2021

08:15 >> 11:15

0

Ivana, Ksenija i Sanja su u intervjuu za 24sedam otkrile koliko im znači podrška, ali i kako reaguju na kritike

„Hurricane” o kritikama na račun „Loco loco”: Plasman na Evroviziji ne zavisi od kladionica!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Atraktivne članice grupe „Hurricane” će nas ove godine predstaviti na Evroviziji u Roterdamu, a pred njima je važan zadatak da se prikažu u što boljem svetlu.

U intervjuu za 24sedam, ovaj „Trio fantastiko” otkriva kako se nosi sa negativnim komentarima na račun nove pesme, ali i da li ih obeshrabruje činjenica što u kladionicama njihova numera nema zavidan plasman, kao i to da je prva numera „Hasta la vista” mnogo bolja nego „Loco Loco”.

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević sa uzbuđenjem čekaju maj mesec i veliku binu na kojoj će otpevati pesmu „Loco Loco”.

Sanja Vučić nam je ispričala kakve utiske i iskustvo nose sa nastupa Jelene Karleuše kada su bile gošće iznenađenja i koliko im znači njena podrška pred predstojeće takmičenje.

Tako je, sa Jelenom smo sarađivale na njenom koncertu koji je imala na YouBox-u. Poziv smo dobile od nje u saradnji sa producentima iz YouBoxa. Bilo nam je veoma drago što je izabrala baš nas, tad smo se i prvi put upoznale sa njom i za tih nekoliko dana spremanja nastupa smo mnogo od nje naučile. Prezahvalne smo joj što nam je uputila podršku jer nam znači veoma.

Ivana Nikolić je istakla da su dobile brojne savete od Karleuše koje su već primenile u svom radu.

Jelena je sjajna u svakom smislu te reči. Ogroman je profesionalac. Koleginica od koje mnogo možete da naučite, što i jesmo. Dobile smo razne neke savete koje smo počele odmah da primenjujemo i prezahvalne smo joj na tome.

ATA Images/Antonio Ahel

Ksenija Knežević nam je priznala kako na njih utiču negativni komentari i kako se nose sa njima.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj ukus. Većina komentara je prepozitivna i kritike su sjajne tako da se ne obaziremo mnogo na negativne. Okrenute smo našim obavezama i spremanju za Evroviziju tako da jedva čekamo maj mesec i takmičenje.

Na pitanje da li ih obeshrabruje to što prema podacima iz kladionica za pesmu „Loco Loco” nemaju zavidan plasman, Sanja Vučić nam je rekla:

– Naše mišljenje na tu temu je da generalno plasman na Evroviziji ne zavisi ni od pregleda na Jutjubu ni od kladionica već od samog predstavljanja sa nastupom na dan takmičenja. Imamo utisak da tad publika najbolje sagleda da li im se dopada pesma ili ne. Ovo su sve samo prve reakcije i prvi utisci. Mi smo zadovoljne dosadašnjim komentarima jer preovlađuju pozitivni, mnogo pohvala imamo i veoma smo srećne zbog toga. Spremamo sjajan nastup i za samo takmičenje tako da verujemo da cemo tek oduševiti publiku.

Pročitajte još

Ksenija je otkrila da li članicama grupe smetaju komentari da je numera „Hasta la vista” mnogo bolja nego „Loco Loco”.

Mišljenja su podeljena ali tako smo i očekivale da ce biti. Neko kaže da mu se više sviđa „Loco Loco” neko „Hasta la vista”. Ali ne smetaju nam takvi komentari, obe pesme su naše. Zbog propozicija takmičenja smo morali da napravimo novu pesmu i u dogovoru sa RTS-om izabrano je da to bude Loko loko. Vecina komentara je bas pozitivna i na to smo najviše fokusirane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike