Ksenijina sestra ćutke objavljuje stare fotografije, a brat pesmu posvećenu njoj od tuge ne peva: To je naše, Pajčinovo

16.03.2021

21:39 >> 21:11

0

Pevačica je tragično nastradala na današnji dan pre jedanaest godina. Tadašnji dečko, Filip Kapisoda, koji joj je i presudio, odmah zatim izvršio je samou

Ksenijina sestra ćutke objavljuje stare fotografije, a brat pesmu posvećenu njoj od tuge ne peva: To je naše, Pajčinovo
Copyright Baja Mali Knindža ATAImages/Antonio Ahel

Pre jedanaest godina na današnji dan, 16. marta, pevačicu Kseniju Pajčin usmrtio je tadašnji dečko Filip Kapisoda, a odmah zatim i izvršio samoubistvo. Beživotna tela u stanu na Voždovcu bila je pronašla njena majka.

Pročitajte još:

Da vreme rane ne leči lako, svakako je jasno u slučaju Baje Malog Knindže, inače Mirka Pajčina, poznatog pevača i Ksenijinog brata od strica. Naime, pesmu posvećenu njoj, „Spavaj kraljice” od tuge teško da peva, priznao je jednom, a čak mu i snimak iste s jednog nastupa teško pada.

– Ne mogu da shvatim to ni dan danas. Ako te neko neće, neće te i zdravo prijatno. Šta bih ja sad trebalo da pobijem pet riba ako me odbiju? – rekao je Baja u „Glamuru”, pa nastavio o pesmi koju nije ni snimio sam: To je negde uživo snimljeno. Malo mi je teže da pevam nešto što me boli. Bežim od toga i čuvam to u sebi. Ja možda nisam voleo ni tada da to neko snimi i objavi. To je moje, to je Pajčinovo, naše. Ne mogu ja to, treba želudac za to. Ja sam emotivan i to drugačije doživljavam.

Pevačicina mlađa sestra po ocu, Mia Pajčin, bez reči se prisetila tragično preminule pevačice, na jedanaestogodišnjicu. Uz nekoliko starih fotografija pokazala je da je istetovirala njeno ime, a objave je pratila pesma „Ksenija je tu”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike