Hit reakcija Mišel Obame na škakljivo pitanje o „onoj noći": Prozvala voditelja pred milionima i održala lekciju! (VIDEO)

17.03.2021

15:32 >> 16:08

0

Sa osmehom je istakla kako se niko i nikada u istoriji razgovora koje je vodila nije tako zakačio baš za taj detalj

Hit reakcija Mišel Obame na škakljivo pitanje o „onoj noći": Prozvala voditelja pred milionima i održala lekciju! (VIDEO)
Copyright Mišel Obama „Jimmy Kimmel Live" Youtube screenshot

Džimi Kimel ugostio je u svojoj emisiji bivšu prvu damu Amerike, Mišel Obamu, pa tom prilikom porazgovarao sa njom na razne teme i bez ustezanja. Tokom opuštenog razgovora u koji se ona uključila preko ekrana nije propustio a da je još jednom ne upita i o „onoj noći” – kada je specijalna jedinica po naredbi njenog supruga, Baraka, uhvatila Osamu bin Ladena.

Bin Ladenovo ubistvo, posle višegodišnje potrage, bilo je povećalo Obamin rejting, a kada je Kimel prvi put postavio škakljivo pitanje bivši predsednik je, prema njegovim rečima, usmerio isto na suprugu. Ona se tada vešto izvukla, ali ovoga puta mu je i te kako odgovorila.

– Da li ste te noći, kada je tim specijalaca uhvatio Bin Ladena, po naredbi Vašeg supruga, proslavili događaj vođenjem ljubavi? – postavio je Kimel pitanje ne skidajući osmeh sa lica, kao i Mišel, koja se ovoga odlučila za malu lekciju.

Mišel Obama i Džimi Kimel „Jimmy Kimmel Live” Youtube screenshot

– Moram da kažem publici da ste, iz nekog bolesnog razloga, opsednuti tim detaljem, jednog ogromnog događaja. U istoriji razgovora koje sam vodila, nikad se i niko nije tako „zakačio” za to kao ti, Džimi – rekla je ona, pa nastavila: Još uvek si onaj mali dečak u spavaćoj sobi, s lampom i ispod pokrivača koji misli: „Nadam se da me niko ne vidi” – nasmejala se.

– I ovoga puta vas ostavljam bez odgovora – dodala je, dok se čitava publika smejala, zajedno sa njom, ali i Džimijem.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike