Grand produkcija izdala saopštenje: Vanja Knežević se oglušila o pravila

18.03.2021

16:15 >> 16:19

0

Nakon diskvalifikacije, usledilo je i detaljno obrazloženje zbog čega Kneževićeva više nije deo Zvezdama Granda”

Grand produkcija izdala saopštenje: Vanja Knežević se oglušila o pravila
Copyright Saša Popović ATAImages/Antonio Ahel
Kandidatkinja Vanja Knežević diskvalifikovana je iz muzičkog takmičenja „Zvezdama Granda”, a povodom ovoga oglasila se Grand produkcija saopštenjem u kojem je obrazloženo do detalja zbog čega ova učesnica više nije deo ovog takmičenja.
– Emisija „Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i neistinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.
Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da  društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.

Instagram printscreen/ knezevicvanja

Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije „share”, „repost” i „retweet”, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.

Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug.
Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje.
Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem,  jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike