Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog! Njegova koleginica objavila uspomenu iz srećnih vremena (FOTO)

19.03.2021

13:12 >> 15:30

0

Gotovo da niko ne bi prepoznao nekad najveću bakansku zvezdu, iz perioda kada se družio sa koleginicama Karolinom Gočevom i Andrijanom Janevskom

Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog! Njegova koleginica objavila uspomenu iz srećnih vremena (FOTO)
Copyright Profimedia

Makedonska pevačica Andrijana Janevska podelila je na svom profilu dosad neviđenu uspomenu na pokojnog Tošeta Proeskog.

Naime, fotografija koju je objavila prikazuje srećna vremena, a datira iz 2000. godine, kada je, osim sa Tošetom, bila na putovanju i sa koleginicom Karolinom Gočevom, s kojom je pevač snimio duetsku pesmu.

– Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmejani i pevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sećanja na vreme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je reč sujeta bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošeta – napisala je Andrijana u opisu fotografije. Na ovo je reagovala i Karolina, zahvaljujući joj na “divnoj uspomeni”.

pročitajte još

Podsetimo, Proeski je tragično nastradao pre 13 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, prekinuvši svoju fantastičnu karijeru. I dan-danas njegove kolege se prisećaju Tošetovih hitova i lepe saradnje koju su imali s njim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike