Uspomene naviru: Mirko Šijan objavio nikad viđenu fotografiju sa ocem

19.03.2021

20:51

0

Sin pevačice Goce Božinovske se prisetio lepih trenutaka koje je proživeo sa pokojnim tatom

Uspomene naviru: Mirko Šijan objavio nikad viđenu fotografiju sa ocem
Copyright Mirko Šijan ATAImages/Anotnio Ahel

Mirko Šijan, naslednik pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana uskoro će se ostvariti u ulozi tate, a na svom Instagram nalogu je objavio uspomenu sa preminulim ocem i time raznežio sve pratioce koji znaju koliko je Šijan voleo svog starog.

Šijan se prisetio svog pokojnog oca, te je putem društvene mreže Instagram podelio nikad viđenu fotografiju iz starog albuma.

Uz objavljenu fotografiju Mirko je stavio emotikone srca i ruže, a ova slika je zavredela nekoliko hiljada lajkova, a među prvima je mama Goca imala reakciju, kao i njen kolega Radiša Trajković Đani.

Podsetimo, Zoran Šijan ubijen je u novembru 1999. godine, a za sobom je neutešne, osim sina Mirka ostavio i ćerku Zoranu, koje je dobio u braku sa pevačicom Gocom Božinovskom, kao i vanbračnog sina Vukašina.

Inače, ljubav Goce i Zorana je bila velika i takoreći ludačka, a o tome je pevačica nebrojeno puta i govorila, da je čak zbog viđanja sa Šijanom ulazila u sukob sa porodicom.
– Ovamo moja ljubav, a ovamo se svi odriču mene, ja sam se odmah udala. Odmah smo dobili i decu, u decembru sam ostala u drugom stanju, on je hteo sve odmah i sad. Šijan je imao te kučiće, vodio ih u borbe, svako je nešto radio, nisam razmišljala šta rade ti njegovi drugovi, nisam nikad čula za taj klan. Rodila se Zorana, pa Mirko, jasam imala normalan i miran život pored njega. On je bio i ostao čovek mog života. Bili smo zajedno devet godina. Žao mi je što nije imao 100 žena, da mogu da ga dignem rekla bih: „Idi budi sa svakom, sa kojom god hoćeš”. On se zaljubio, ja nisam znala, družila sam se sa tom ženom, nije mi izlazila iz kuće, kad smo se rastali, ona je rekla da joj je najviše žao što je izgubila mene kao prijatelja – rekla je Goca u emisiji „Premijera-vikend specijal”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike