Njen uspeh ga je baš boleo: Bivši muž Ris Viderspun javno prozivao glumicu jer zarađuje više... 170 miliona više!

29.12.2020

12:32 >> 12:34

0

Trenutak sa jedne dodele Oskara pružio je javnosti uvid ,,u njihova četiri zida, gde je ,,Pravna plavuša daleko ,,teža od nekadašnjeg supruga, Rajana Filip

Njen uspeh ga je baš boleo: Bivši muž Ris Viderspun javno prozivao glumicu jer zarađuje više... 170 miliona više!
Copyright Ris Viderspun Printscreen ,,CBS Sunday Morning"

Ris Viderspun i Rajan Filipi zajedno su briljirali u ,,Cruel Intentions”, a zatim i bili u braku, od 1999. do 2008. godine. Za tih devet godina osnovali  su i porodicu, dobivši Avu i Đakona. Međutim, prenose strani mediji, glumcu je prilično smetalo to što njegova, sada već bivša draga, zarađuje daleko više od njega. To je i pokazao na jednoj dodeli Oskara, pre 18 godina, kada ju je ,,bocnuo” komentarom tako da joj je promenio izraz lica.

Nedavno, Ris su tamošnji mediji ,,vratili” u taj trenutak pa se saznalo da njegova opaska uopšte nije bila planirana, pa je zato tako i odreagovala.

Naime, par je trebalo da preda nagradu dobitnicima za najbolju šminku (,,The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”), a pošto joj se pridružio na sceni, rekao joj je:

– Ti zarađuješ više, evo izvoli.

– Da, to je rekao, tačno! Skoro da sam izaboravila, ali da, to se dogodilo. Ne, nije bilo u skripti. Nije bilo isplanirano da se tako ponese – izjavila je glumica u jednom podkastu, kojoj tada uopšte nije bilo pravo.

Prema podacima iz 2020, ona je i nastavila taj ,,trend” i ,,teška” je 200, a Rajan svega 30 miliona dolara – što svakako nije malo, ali upadljivo je malo u odnosu na to šta ona ,,donosi na sto”.

Pročitajte još:

– Malo je žena koje mogu time da se pohvale, ne zato što ih ima malo, nego zato što ih nekad i javno izvrgavaju ruglu zbog toga. Od vas se tada očekuje da pružite mnogo više, da budete ,,veće od sebe”, da pomažet sve i svakoga… Srećom, stanje stvari više nije baš takvo kao što je bilo, nome su se izmenile, nema tu mnogo šta više i da se doda, na tu temu – damski je postupila ona u razgovoru, uopšte ne izražavajući nimalo ljutnje prema ocu svoje dece.

– Dosta je i žena koje nisu u prilici da se na taj način ostvare. Zato sam ćerki rekla da nikad ne treba da se oseća loše zbog toga što joj majka dobro zarađuje, niti danas-sutra kad ona bude dobro zarađivala, pa možda i više od svog partnera. Nema tu sramote – otkrila je Ris kako je posavetovla svojevremeno Avu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike