Tejana Tejlor nema ni 30 godina, a već joj je svega dosta: Rešila da okači mikrofon o klin?

05.12.2020

15:47

0

Mlada pevačica svojim fanovima objasnila je sve, ističući da je ovu odluku donela pošto oseća da je ,,nimalo ne cene u svetu muzika, uprkos velikom trudu i

Tejana Tejlor nema ni 30 godina, a već joj je svega dosta: Rešila da okači mikrofon o klin?
Tejana Tejlor Profimedia

Tejana Tejlor ima tek 29 godina, ali je već rešila da je vreme za penziju! Naime, ona bi da se pozdravi sa svetom muzike i okači mikrofon o klin, pošto ima utisak da je, kako kaže, nimalo ne cene kao umetnicu, ma koliko se ona trudila i radila kako na svojim pesmama, tako i na celokupnom imidžu. U prvoj polovini septembra čestitke su sa svih strana stizale na njeno ime, pošto se ostvarila kao majka po drugi put.

Međutim, tri meseca kasnije, preplavljena je pitanjima zabrinutih fanova, koji ne žele da ona ode sa scene.

Tejana Tejlor Profimedia

– Ova mašinerija mi nije donela mnogo, osećam da me ne cene i da me često obilaze, kao umetnika. Zato ću da se, tako reći, penzionišem. Ovaj deo mog života je gotov. Drago mi je da makar odlazim u miru i da sam nekakav uspeh napravila… Volim vas sve koji me podržavate sve ove godine i ne brinite, trud se uvek isplati. Kada se jedna vrata zatvore, nova se otvore – poručila je ona u jednoj od najnovijih objava na društvenoj mreži Instagram, kojom je još jednom pokazala šta je sve postigla za sve godine koliko je bila pod svetlima reflektora.

Tejana Tejlor Instagram screenshot

Pročitajte još:

Emili Ratajkovski spremna za ulogu majke: Karijera će morati da pričeka

Javne ličnosti koje su po zanimanju glumci, ali su njihove karijere otišle u potpuno drugom smeru

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi