Bilo je lepo videti te: Bijonse čestitala Tejlor Svift na Gremi nagradi

20.03.2021

18:13 >> 18:12

0

Autor: D. Božović

Pevačica je pokazala koliko joj je drago zbog postignutog uspeha njene koleginice, te joj je poslala čestitku na kućnu adresu

Bilo je lepo videti te: Bijonse čestitala Tejlor Svift na Gremi nagradi
Copyright Tejlor Svift Profimedia

Glavne zvezde večeri na dodeli Gremi nagrada, bile su Tejlor Svift i Bijonse, koje su se upisale u istoriju kad je reč o ovoj prestižnoj manifestaciji. Pevačica Tejlor Svift se nakon ovogodišnje ceremonije upisala u istoriju postavši prva ženska umetnica koja je tri puta osvojila nagradu za album godine, na čemu joj je nesebično čestitala koleginica Bijonse.

Nakon što su se slegli utisci nakon dodele nagrada Bijonse je Tejlor poslala buket cveća na kućnu adresu i uputila čestitku na kojoj joj je rukom napisala da joj je drago što su se srele i čestitala na postignutom uspehu.

– Čestitke na Gremiju. Bilo je super videti te u nedelju. Hvala što si uvek puna podrške. Šaljem ljubav tebi i tvojoj porodici. B – napisala je Bijonse Tejlor.

Printscreen Instagram/taylorswift

Koliko je ovaj gest oduševio Tejlor, ona je ovu čestitku podelila sa svim pratiocima i pohalila se kakvu koleginicu ima.

– Probudila sam se i zatekla cveće kraljice milosti i veličine Bijonse i odjednom je to najbolji petak ikad – napisala je Tejlor uz fotografiju poruke.

Podsetimo, nakon ovogodišnje dodele Gremija, Bijonse je postala najnagrađivanija izvođačica svih vremena, dok je Tejlor dobila titulu prve umetnicekoja je tri puta osvojila nagradu za album godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike