Godine joj ništa ne mogu: Selma Hajek u šestoj deceniji pleni svojim oblinama

21.03.2021

20:38 >> 19:34

0

Glumica je pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila fotografijom u kupaćem kostimu

Godine joj ništa ne mogu: Selma Hajek u šestoj deceniji pleni svojim oblinama
Copyright Profimedia

Glumica Selma Hajek lagano gazi šestu deceniju, a izgleda gotovo savršeno. Njeni pratioci su joj opravdano dodelili titulu “kraljice bikinija i kupaćih kostima, a sada ih je ona počastila novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Hajekova je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao sve njene obline, a glumičini obožavatelji su oduševljeni njenom figurom u šestoj deceniji.

Da godine Selmi ne mogu ništa pokazuje i njena poslednja objava u nizu, gde pozira u kupaćem kostimu, a pohvale i komentari na račun njenog izgleda pristizali su sa svih strana. Hajekova je nakon samo osam sati od objave imala gotovo milion lajkova na objavljenoj fotografiji.

–  „Prava bomba!”,  „Izgledaš prelepo”,  „Kakve obline i grudi imaš, mnogo mlađe žene pozavide”,  „Predivna si”, „Goriš koliko dobro izgledaš”,  „Nerelno je koliko divno izgledaš” – neki su od komentara kojima su pratioci obasipali glumicu.

Podsetimo, Selma je jedna od retkih svetskih zvezda koje nisu uradili nikakvu veću estetsku intervenciju i preferiraju prirodan izgled sa ponekom borom na licu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike