Ražnatovićeva i Karleuša ponovo na sudu! Pevačica provocira: Vidim da je Ceca opet pozvala novinare, počeću da naplaćujem

22.03.2021

14:16 >> 14:20

0

Jelena je napisala da njena najveća rivalka bude u medijima jedino kad se s njom nađe na suđenju, ali je posle obrisala stori na Instagramu

Ražnatovićeva i Karleuša ponovo na sudu! Pevačica provocira: Vidim da je Ceca opet pozvala novinare, počeću da naplaćujem
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović danas su imale novo suđenje u roku od deset dana, na kom su se obe pojavile u Katanićevoj ulici.

U sud je najpre stigla Karleuša, pošto je tu već imala obaveze, a zatim se pojavila Ražnatovićka. Kao i uvek, za rošište su se obe doterale, pa je ceca došla u elegantonom roze kaputu i crnom kačketu, dok je Jelena od glave do pete bila obučena u crno. Obe su imale velike crne naočare za sunce,a pošto je kiša padala Ražnatovićki je čovek iz ličnog obezbeđenja pridržavao kišobran.

ATAImages/ Antonio Ahel

Kada je Ceca napustila sud, pokazala je figuru zlatnog mikrofona koju je dobila, a na njoj je stajao natpis “Za najbolju pevačicu i najsjajniju zvezdu svih vremena!” .

Međutim, Jelena je pre ročišta sa Cecom ponovo provocirala svoju najveću rivalku, pa se oglasila porukom na Instagramu, koju je ubrzo obrisala.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Vidim da je Ceca opet pozvala novinare na suđenje… Razumem je, njeno jedino medijsko pojavljivanje i jeste samo na suđenjima sa mnom… Počeću svima da naplaćujem ovo kačenje na mene zarad malo medijskog prostora – napisala je karleuša uz nekoliko emotikona.

Instagram printscreen

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike