Milena Radulović podržala Danijelu Štajnfeld! Glumica stala uz koleginicu i poslala joj moćnu poruku (FOTO)

22.03.2021

14:39 >> 14:45

0

Nije ostala imuna na tešku situaciju, kako i sama vodi sličnu borbu

Milena Radulović podržala Danijelu Štajnfeld! Glumica stala uz koleginicu i poslala joj moćnu poruku (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović, koja je nedavno bila u samom centru sve pažnje zbog optužbi koje je uputila na račun učitelja u školi glume, Mike Aleksića, stala je hrabro uz svoju koleginicu koja sada vodi sličnu bitku. Danijela Štajnfeld optužila je, naime, Branislava Lečića za zlostavljanje, a tim povodom, Milena joj je putem društvene mreže Instagram pružila podršku.

– Fajterke junajted – napisala je Milena, aludirajući na ujedinjenost u borbi.

Za to vreme, pak, Branislav Lečić ističe da će svoju zvaničnu izjavu dati tek pošto dobije poziv od Višeg javnog tužilaštva, akonto strašnih optužbi.

Milena Radulović Instagram screenshot

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld trenutno je u Beogradu, a pre nekoliko dana je bila u beogradskom Višem tužilaštvu gde je, kako pišu mediji, otkrila identitet sek*ualnog napasnika.

Pročitajte još:

Danijela je na saslušanju u policiji, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca, optužila B. L. da ju je silovao pre nekoliko godina, a mediji tvrde da je u pitanju poznati glumac Branislav Lečić.

– U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Kao učinioca je navela B. L. – rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Ivana Rakočević, navodeći da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.

Kada je prvi put prošle godine izjavila da ju je silovao moćnik filmske industrije, Branislav Lečić je imao komentar na to.

– Stvar mora biti dokazana i treba da se pokrene sudski proces. Sve što je doživela mlada koleginica je nedostojno i spada pod neku vrstu mobinga – rekao je Lečić ranije.

Štajnfeldova je prošle godine u svom dokumentarnom filmu „Zaceli me” otkrila da je silovana i da iza toga stoji „moćnik iz filmske industrije”, čiji identitet nije otkrila. Navela je da se sve dogodilo pre nekoliko godina, nakon čega je napustila Srbiju i odselila se u Ameriku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike