Naučila je i da kuva kafu! Detalji odmora Jovane Pajić sa Šerifovićevom: Nijednom se nismo pobile! (FOTO)

22.03.2021

22:36 >> 22:13

0

Pevačica se oglasila tek po povratku, jer joj nije bilo pravo da na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje sadržaj koji je već godinu dana misao

Naučila je i da kuva kafu! Detalji odmora Jovane Pajić sa Šerifovićevom: Nijednom se nismo pobile! (FOTO)
Copyright Jovana Pajić ATAImages/Anotnio Ahel

Jovana Pajić, na inicijativu Marije Šerifović, otputovala je u Dubai, te bila gošća prijateljicama sa kojima se odlično provela. Koleginici je, s druge strane, zahvalna jer je uopšte i došla na tu ideju, da odu i „napune baterije”. Vratila se, sudeći po njenoj objavi sa Instagrama, sa još većom željom da „prođe ovaj pakao”, u „namrgođen i siv Beograd”, ali s mnoštvom lepih uspomena.

– Završilo se i ovo putešestvije. Nisam kačila slike i snimke. Uživala sam u trenutku i bila zahvalna, što sam uopšte tu gde jesam. Nije mi ni bilo okej da kačim sadržaj koji je već godinu dana misaona imenica većini ljudi. Želim nam da prođe ovaj pakao, da ponovo počnemo da putujemo sa našim najmilijima, da se smejemo i radujemo životu. Hvala Mariji Šerifović na inicijativi da otputujemo i napunimo baterije, da malo živciramo jedna drugu, da se smejemo i grokćemo, da se „čvarimo” do opekotina i ne uspemo da se pobijemo nijednom (naučila sam da kuvam kafu). Hvala mojim drugaricama caricama na gostoprimstvu i fenomenalnom druženju!

– Beograd nas je dočekao namrgođen i siv, zatvoren i kišan, ali zasijaće i nama sunce, ovo isto koje sam ponela sa sobom – poručila je Jovana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike