Glumci stali uz Danijelu Štajnfeld: Nisi sama!

23.03.2021

09:10 >> 13:58

0

Mirjana Karanović, Petar Benčina, Nina Janković, Bojana Maljević i drugi podržali su koleginicu koja je iznela tvrdnje da ju je Branislav Lečić silovao

Glumci stali uz Danijelu Štajnfeld: Nisi sama!
Copyright Danijela Štajnfeld Youtube screenshot Instajder

Glumci su kasno sinoć počeli da daju podršku Danijeli Štajnfeld, koja tvrdi da ju je Branislav Lečić silovao 7. maja 2012. godine.

Najpre je Bojana Maljević napisala na Tviteru i iznenadila komenatrom koji se odnosi na to zašto glumica nije ranije prijavila zlostavljanje.

Instagram printscreen

– ”Jednom ću svedočiti protiv dvojice.” A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre”- napisala je Maljević. U drugom postu, ona je napisala:

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge – tvrdi Bojana.

Sinoć su se na Instagramu kratkom porukom podrške Štajnfeldovoj oglasili i Petar Benčina, Tamara Dragičević, Mirjana Karanović, Jelisaveta Orašanin, Marina Ćosić, Nina Janković…

Instagram printscreen

Uz haštagove “nisi sama”, brojna srca ili objavljenim snimkom iz emisije Insajder u kojoj je Danijela govorila o silovanju, glumci su ukazali da su stali uz nju.

Podsetimo, glumica je prošle godine šokirala je javnost kada je rekla da ju je filmski moćnik silovao, te je tada predstavila i svoj film na tu temu. Ona je pre nekoliko dana bila u beogradskom Višem tužilaštvu gde je, kako pišu mediji, otkrila identitet seksualnog napasnika, kao i da je reč o  glumcu Branislavu Lečiću.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike