Joca Stefanović našao novo zanimanje: Ne mogu da sedim kod kuće i kukam!

23.03.2021

13:16

0

Pevač je ostao pri matičnoj kući Grand produkciji, pa je mnoge iznenadio kada su ga videli da kači bubice

Joca Stefanović našao novo zanimanje: Ne mogu da sedim kod kuće i kukam!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Joca Stefanović ne nastupa već godinu dana, ali je pronašao alternativno rešenje da zarađuje za život, ali je ostao u mzici.

Joca je od pre mesec dana tonac u “Grand produkciji”, a iskustvo je stekao jer je provodio dosta vremena u muzičkom studiju, gde je komponovao za sebe i druge kolege. Kako je tražio posao u strucu, odlučio da se obrati najpre svojoj matičnoj kući, s kojom je sklopio dogovor o saradnji. Stefanović je tako zadužen za sve što se tiče ozvučenja u studiju, pa između ostalg namešta i bubice gostima u emisijama. Njegovim kolegama na poslu posebn je zanimljivo što su do juče oni njemu nameštali mikrofone, a sada im on u tome pomaže. Mnogi su se iznenadili da je u Jova u novoj postavi u “Grandu”, pa je pre nekoliko dana došlo do simpatične situacije na snimanju jedne emisije, kada su neki pevači bili gosti u studiju, pa su se obradovali misleći da je i on zajedno s njima. Međutim, kada im je prišao i počeo da stavlja bubice i objasnio da mu je to novi posao, oni su bili u čudu, ali im je bilo drago što se prihvatio novog posla.

– Istina je da sam tonac u “Grandu”. Ja i dalje stvaram muziku, ali situacija je takva kakva jeste i neću da sedim kod kuće i da kukam nad svojom sudbinom. Super mi je ekipa, takav sam posao i tražio, da je blizak mojoj struci, verujem da ću ostati ovde duže vreme.

Stefanović priznaje da su kolege oduševljene kad ga vide na snimanjima i da se raspituju da li ima posla i za njih.

– Svi su prijatno iznenađeni. Pitaju me: “Brate, jel ‘ima neko mesto i za mene?”. Ja im kažem da ne znam i da sam tek došao. Morao sam da preduzmem neke korake. Svim mojim kolegama bih savetovao da nađu neku alternativu, a ako ne, sedite kući i kukajte. Njima je izgleda pevanje po korona žurkama jedino rešenje, ja to ne mogu da shvatim, ali okej, njihova stvar – rekao je pevač za Kurir.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike