Strahovito me zanima kako će ovo da se završi! Slučaj Štajnfeld - Lečić u očima Đorđa Davida: Kazna stigne svakog ko je kriv!

23.03.2021

17:51 >> 17:44

0

Roker koji je glumca smatrao velikim džentlmenom i bajom još od uloge Crnog, iako zatečen situacijom, strpljivo čeka glas suda

Strahovito me zanima kako će ovo da se završi! Slučaj Štajnfeld - Lečić u očima Đorđa Davida: Kazna stigne svakog ko je kriv!
Copyright

Mlada glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem tužilaštvu da je „misteriozni moćnik iz filmske industrije”, za kojeg je tvrdila da ju je silovao – Branislav Lečić. Roker Đorđe David, koji ga je prema njegovim rečima smatrao „velikim džentlmenom i bajom još od uloge Crnog”, iako zatečen situacijom, strpljivo, ali jedva čeka „glas” suda akonto svega.

Pročitajte još:

– Ja sam već dao izjavu da postoji gomila velikih producenata, glumaca i reditelja, od Triglava do Đevđelije, za koje pouzdano znam od strane nekih mojih koleginica, koje su mi rekle da su od strane tih ljudi bile seksualno uznemiravane, jer im je otvoreno rečeno da će im jedna noć druženja sa njima doneti ulogu i obezbediti karijeru – počeo je on za „Kurir”, pa nastavio: Nemojte apriori verovati onome ko tuži i da mu stajete na stranu, ali isto tako nemojte apriori verovati onome ko je tužen, da nije nevin. To što je neko veće ili manje ime i ima karijeru, to ne znači ništa, pustite da sud radi svoj posao. Ne postoji savršen zločin.

– Svako ko je kriv, kazna će ga stići. Raduje me što čekamo da vidimo kako će se ovaj slučaj završiti. Mene lično strahovito zanima kako će se završiti slučaj glumaca Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld. Ako je audio snimak koji se pojavio u javnosti autentičan, ukoliko neko nije glumio i „skidao” Lečićev glas, a ja kao neko ko ima sluha, 90 odsto sam siguran da je to njegov glas, razočaran sam po pitanju audio snimka.

Đorđe David Foto: 24sedam/Goran Sivački

– Smatrao sam ga velikim džentlmenom i bajom, još od uloge Crnog. ‘Ajde da sačekamo šta će sud reći, mislim da će ovo ići mnogo brže nego slučaj Mike Aleksića – zaključio je Đorđe David.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike