Džesika je i te kako patila posle razvoda! O ovome je ćutala 15 godina: Za par meseci je našao drugu!

23.03.2021

19:29 >> 19:27

0

Svako je pošao svojim putem 2006. godine, a Nik Lašej ubrzo je uplovio u romansu sa sadašnjom suprugom, Vanesom

Džesika je i te kako patila posle razvoda! O ovome je ćutala 15 godina: Za par meseci je našao drugu!
Džesika Simpson, Profimedia

Džesika Simpson u svojim memoarima „Open Book” osvrnula se, između ostalog i na razvod kroz koji je prošla s Nikom Lašejom, što je i te kako pruvuklo veliku pažnju javnosti, a posebno onih koji su bili i veliki fanovi njihovog MTV šoua „Newlyweds: Nick & Jessica”. Kako je objasnila, svako je otišao na svoju stranu 2006. godine, a Niku je trebalo svega nekoliko meseci da uplovi u romansu sa Vanesom Minilo, sada Lašej, kako su završili i u braku.

U odlomku koji je preneo „Entertainment Tonight”, Džesika je, kada je saznala za novu ljubav bivšeg supruga, bila slomljena i nije mogla da veruje da mu je tako malo trebalo, pošto joj se tek nedavno i samoj kleo u velika osećanja. U svom dnevniku, pisala je:

– Već si sa drugom? Izgleda da si zaboravio našu ljubav u potpunosti. Neverovatno je koliko sam tužna. Sama sam i u mraku, nemam na koga da se oslonim.

U memoarima, koji su svetlost dana ugledali u februaru, detaljno je opisala propast svog tada četiri godine dugog braka, koji je i javno počeo da se raspada tokom šoua, u kom su njih dvoje bili glavni akteri.

Džesika Simpson i Nik Lašej Profimedia

– Ne verujem da nas je samo taj šou upropastio. Bili smo super i ispred i iza kamera. Najbolji dok zajedno pevamo. Tada bih se osećala kao da smo kod kuće. Ali, što se tiče samog šoua, nije bio glavni krivac. I tokom istog smo se mi zabavljali, dok naprosto zabava nije „otišla na vrata”. Dok nas nisu snašli problemi materijalne prirode – ispričala je danas gospođa Džonson, koja ima i dvoje dece.

Ono što ju je posebno pogodilo bilo je i to što nikada nisu potpisali predbračne ugovore. Kako je objasnila u intervjuu sa Dr. Ozom, isprva je bila i uvređena kada joj je Nik to predložio.

– Mislila sam kako ćemo biti zajedno do kraja života, zakleli smo se i pred Bogom i pred ljudima. Tako da nikad nismo potpisali to.

Inače, par je posle razvoda uživao u još jednoj „vreloj noći”, nakon što je pevačica pogledala Lašejov dokumentarac „What’s left of me”. Pozvala ga je kod sebe da razgovaraju, ali kako je vreme odmicalo, završili su u krevetu. Vanesu je upoznao na snimanju videa za pesmu koja je nosila isti naziv kao i dokumentarac. Pet godina kasnije su se venčali, a u braku dobili su troje dece.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi