Gde se zaposlio vojvoda od Saseksa? Naučio sam kako se bol transformiše u svrhu i rado ću podeliti svoje znanje!

24.03.2021

20:01 >> 08:16

0

On ne krije radost što je postao prvi CIO (Chief Impact Officer) kompanije za životni trening i mentalno zdravlje

Gde se zaposlio vojvoda od Saseksa? Naučio sam kako se bol transformiše u svrhu i rado ću podeliti svoje znanje!
Copyright Megan Markl i princ Hari Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, rado je podelio sa svima novosti da se priključio izvršnom timu jedne kompanije za životni trening i mentalno zdravlje. Pošto se jedan od osnivača pohvalio time što je baš on taj njihov novi „priliv energije i inspiracije”, Hari se zahvalio pa istakao da će drage volje, kao neko ko je naučio kako da „transformiše bol u svrhu”, podeliti svoja znanja s kim god da je to potrebno.

Pročitajte još:

– Velika je čast i uzbuđenje predstaviti vam našeg prvog CIO (Chief Impact Officer), princa Harija, vojvodu od Saseksa. Dobili smo veliki priliv energije i inspiracije od njega. On je pravi građanin sveta, koji je svoj život posvetio pomaganju, posebno onima sa problemima u oblasti mentalnog zdravlja – istakao je jedan od osnivača kompanije „BetterUp” u saopštenju, pa nastavio: Kao član izvršnog tima, princ Hari će proširiti ono što već radi godinama dok inspiriše i uči zajednicu o bitnosti preventive mentalnog zdravlja, kao i važnosti mentalnog fitnesa i ljudskog potencijala širom sveta.

– Kao prvo, veoma sam uzbuđen što sam se priključio ovom timu i zajednici. Hvala vam na dobrodošlici. Čvrsto verujem da se treba fokusirati na mentalne vežbe koje otključavaju naš potencijal i prilike za koje nismo ni znali da postoje unutra nas. Ono što sam naučio u svom životu je kako se bol transformiše u svrhu. Tokom decenije u vojsci, naučio sam da se ne gradi samo fizička istrajnost, već i ona mentalna. U svojoj novoj ulozi, fokusiraću se na nekoliko bitnih stvari – biću advokat za mentalni fitnes i podizati svest o tome, voditi društvenu misiju i uticaj kompanije, pomagati u ostvarenju vizije i širiti svetsku zajednicu ove kompanije – istakao je tom prilikom Hari.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike