Anđela Jovanović sa dečkom o slučaju Štajnfeld - Lečić: Vreme je da se ovakvim stvarima stane na put!

23.03.2021

22:31 >> 22:00

0

Ćerka Gagija Jovanovića sa dečkom pružila je podršku koleginici, koja je nedavno ispričala kako ju je stariji glumac silovao

Anđela Jovanović sa dečkom o slučaju Štajnfeld - Lečić: Vreme je da se ovakvim stvarima stane na put!
Copyright Anđela Jovanović ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka glumca Gagija Jovanovića, Anđela, zajedno sa dečkom podržala je Danijelu Štajnfeld, koleginicu koja je nedavno u potresnoj ispovesti objasnila kako ju je Branislav Lečić silovao u maju 2012. godine.

– Nisi sama! – poručila joj je Anđela u okviru svojih Instagram storija, objavivši isečak njenog razgovora s medijima koji su tada bili objavili tek prvi deo razgovora s glumicom.

Anđela Jovanović Instagram screenshot

– Bravo, Danijela. Vreme je da se ovakvim stvarima stane na put – potpisao je svoju objavu Mihail Dudaš, uspešni atletičar.

Mihail Dudaš Instagram screenshot

Podsetimo, Danijela Štajnfeld u svojoj ispovesti progovorila je javno o strašnom događaju iz maja 2012. godine, kada ju je, prema njenim rečima, Branislav Lečić kolima odvezao „negde gde nije znala gde je, gde nije mogla da izađe iz prostora, van Beograda, na obroncima i usred noći”.

– Tamo me je mučio, tamo me je silovao – ispričala je „Insajderu” Danijela, koja je, kako je naglasila, neprestano govorila „ne”, dokle god je mogla.

Branislav Lečić, sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama, još uvek čeka poziv tužilaštva, kom je, kako je istakao u svom saopštenju, na raspolaganju „i to što pre”, dok optužbe oštro negira.

Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na rečima podrške u ličnim kontaktima, a posebno svima na društvenim mrežama.I dalje čekam poziv tužilaštva…

Posted by Branislav Lečić on Уторак, 23. март 2021.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike