Zorica Brunclik o braku sa Kemišom: Ja sam mudra žena, ćutim kada treba! (VIDEO)

24.03.2021

08:15 >> 08:24

0

Bračna zajednica pevačica i harmonikaša traje punih 36 godina, a ona je sada otkrila tajnu njihovog savršenog funkcionisanja

Zorica Brunclik o braku sa Kemišom: Ja sam mudra žena, ćutim kada treba! (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš zavetovali su se na večnu ljubav davne 1985. godine, a oboje iza sebe imaju brakove, Kemiš jedan, a Zorica dva. Njihova ljubav odoleva svim preprekama više od tri decenije, a u intervjuu za 24sedam pevačica otkriva tajnu svog skladnog braka.

Kako kaže, u svakom braku ima trzavica, ali ona je uvek bila mudra, pa je pravila balans, kad treba šta reći, kada prećutati i to je zapravo ključ uspešnog odnosa, a sada im je trenutno najveći problem igranje društvenih igrica.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš ATAImages/Anotnio Ahel

– Oko karata se poubijamo. Kad igramo karte, on hoće da pobedi po svaku cenu i piše mnogo onih recki, stalno dopisuje, kad su moje recke, on dopiše sebi. Vara da, mislim neću to da kažem, ali vara (smeh).

Pročitajte još:

– Moj brak je kao i svaki drugi, ali ja sam mudra žena. Ja ćutim kada treba da ćutim i kažem nešto onda kada to i treba. To je ono što je moj brak održalo i dobijem sve što hoću (smeh). Toliko je život prolazan, to prođe kao kad pucneš prstima. Do juče sam bila tvojih godina, ja za tri meseca punim 66 godina i onda shvatiš da ne treba da trošiš energiju na neke gluposti, nego na ono što je lepo izvučeš i to što je najlepše živiš i pamtiš – rekla nam je Zorica Brunclik.

Zorica i Kemiš su očigledno pravi primer braka u kojem su strast, ljubav i emocija i dalje prisutni, čak i posle 36 godina.

Podsetimo, postojale su spekulacije da su Zorica i Kemiš pred razvodom, ali pevačica je to oštro dematnovala i svima stavila do znanja da njen brak sa Kemišom ništa ne može da poremeti.

Ceo razgovor sa Zoricom o njenom braku sa Kemišom pogledajte u nastavku:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike