Marija Kilibarda o psihičkim problemima: Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada

24.03.2021

09:49 >> 10:17

0

Voditeljka je rekla da je uspela da stabilizuje svoje mentalno stanje zahvaljujući psihoterapiji, objašnjavajući da joj je teret bio što su od nje očekival

Marija Kilibarda o psihičkim problemima: Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda govorila je o teškom periodu kroz koji je prošla i hrabro priznala da se rešila psihičkih problema. Iako smo navikli da je uvek gledamo nasmejanu i punu energije, voditeljka je otkrila da je istina malo drugačija i prihvatila da postoje i stanja kada nismo uvek pozitivno nastrojeni.

– Pobedila sam svoje psihičke probleme – rekla je Marija za Stori, ističući da je uspela zahvaljujući psihoterapijama. Ona je objasnila kako se suočila sa stabilizacijom svog mentalnog zdravlja.

– Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene, domaćica i majka. Te terapije su meni pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš “čekaj, ja ovo moram da rešim”. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore – kazala je Kilibarda nedavno putem društvenih mreža.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike