Dule Savić propitivao Vojaža: Izvini, sine, ko si ti? Čime se baviš?

24.03.2021

10:43 >> 10:51

0

Legendarni fudbaler nije bio upućen u rad trepera, pa ga je pre ulaska u studio TV Prva znatiželjno upitao za detalje

Dule Savić propitivao Vojaža: Izvini, sine, ko si ti? Čime se baviš?
Copyright

Fudbaler Dušan Dule Savić gostovao je jutors na Prvoj TV, a pre nego što je ušao u studio susreo se sa mladim Mihajlom Veruovićem Vojažom.

S obzirom na to da je pevač i jutjuber mlad, Duletu nije bilo sasvim jasno čime se on bavi, te je taj razgovor uživo u programu prepričao voditelj Filip Čukanović.

– Zanimljiv je bio malopre razgovor, između Vojaža i Duleta Savića. Dule ga je, onako, očinski pitao: “Izvini, sine, ko si ti? Čime se ti baviš?” – prepričao je Filip smeškajući se.

Ono što je sve, ipak, najviše zanimalo jeste da Vojaž otkrije šta se dešava sa njegovom bivšom devojkom i saradnicom Anđelom Ignjtović Breskvicom.

Youtube printscreen/ Generacija Zed

– Suštinski, to je mladalačka ljubav koju smo svi prošli. Sa moje strane je bilo iskreno, verujem i sa njene, ali tome je došao kraj. Deifinitivno kraj, da – rekao je on, a onda dodao da to ne utiče na njegove muzičke planove.

– Što se tiče posla to na mene apsolutno ne utiče, zato što, konkretno, stvari koje smo radili – ja sam autor svih pesama. Uvek ću znati da pišem, da radim, nije to meni bio problem, a i zaljubiću se opet. Neće kruna da mi padne sa glave ako se prva ljubav završila, biće vremena za druge ljubavi, sigurno – zaključio je treper.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike