Branislav Lečić dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu: Daću iskaz u svojstvu građanina, a ne optuženog!

24.03.2021

19:38 >> 21:09

0

Autor: M. Gudžulić

Glumac tvrdi da sa mlađom koleginicom nikad nije imao ni ljubavni odnos, ni sek*ualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja

Branislav Lečić dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu: Daću iskaz u svojstvu građanina, a ne optuženog!
Milan Maričić/ATAImages

Braislav Lečić pozvan da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu.

Poznati glumac i političar kaže da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, da u petak da iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao. Lečić ističe da je pozvan u svojstvu „građanina, a ne optuženog“.

Pročitajte još:

– Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer… To je moglo svakome da se desi, da bude tako optužen, tako anatemisan, što pokazuje da mi nemamo pravnu državu, optužbe preko medija pokazuju da smo mi horda, a ne uređeno društvo, jer bi u suprotnom čekali stav državnih organa, pa onda izrekli presudu o nekome – rekao je on za „Danas”, pa nastavio: Postavljam javnosti pitanje – da li i jedna i druga strana u ovom postupku imaju pravo da kažu svoju istinu pred pravosudnim organima ili su mi mediji već zakazali javno streljanje, a ja samo treba da dođem u beloj košulji i da me javno streljaju?

Lečić tvrdi da sa mlađom koleginicom nikad nije imao „ni ljubavni odnos, ni sek*ualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja“, te pozvao Štajnfeldovu da objavi razgovor u celini.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi