"Njujork tajms" ima ceo snimak razgovora Lečić-Štajnfeld: Gurnuo mi je ruke ispod haljine

25.03.2021

11:42 >> 12:03

0

Audio-snimak, koji je glumica dostavila tužilaštvu, ima 90 minuta, a ona je snimala dokle god je izdržala baterija na telefonu

"Njujork tajms" ima ceo snimak razgovora Lečić-Štajnfeld: Gurnuo mi je ruke ispod haljine
Copyright Danijela Štajnfeld Youtube screenshot Instajder

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić silovao 2012. godine, a kako prenose mediji, glumica je “Njujork Tajmsu” ispričala i da ju je Lečić “spopadao i na probama predstave”, ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose.

“Njujork tajms” piše da poseduje celokupni snimak razgovora, pa su istakli novi detalj.

– Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu – piše “Njujork Tajms” i dodaje:

ATAImages/Miloš Tešić

– Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru – navodi američki medij.

Njujork tajms tvrdi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

Podsetimo, prošle godine filmom “Zaceli me” glumica je ispričala da ju je silovao jedan “moćnik iz filmske industrije”, da bi nakon slučaja sa Mikom Aleksić ubrzo otkrila da je reč o Branislavu Lečiću. Glumac tvrdi da nikada nije bio agresivan ni prema jednoj ženi, te da želi sudskim putem da dokaže istinu. On će sutra, u petak 26. marta, dati izjavu tužalaštvu u svojstvu građanina.

pročitakte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike