Nasrnula na foto-reportera! Jelenu Karleušu terete za zlostavljanje i mučenje (FOTO/VIDEO)

25.03.2021

13:51 >> 14:41

0

Pevačica je 2019. godine napala fizički i verbalno Vladimira Šporčića, a sada je Treće osnovno javno tužilaštvo u krivičnom postupku podnelo optužni p

Nasrnula na foto-reportera! Jelenu Karleušu terete za zlostavljanje i mučenje (FOTO/VIDEO)
Copyright ATAImages/ Printscreen Kurir

Jelena Karleuša često se nađe na sudu zbog tužbi koje podnosi kako protiv medija, tako i protiv kolega, a sada je protiv nje podnet optužni predlog zbog zlostavljanja i mučenja foto-reportera Vladimira Šporčića 2019. godine.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u krivičnom postupku koji se vodi protiv osumnjičene Karleuša Jelene zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo Zlostavljanje i mučenje iz člana 137 stav 1 Krivičnog zakonika, dana 22.03.2021.godine podnelo je optužni predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu, povodom događaja na Novom bežanijskom groblju kojom prilikom je oštećen Šporčić Vladimir, fotograf lista “Kurir” – rečeno je iz tužilaštva za 24sedam.

Printscreen Kurir

– Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku! Pi*ko jedna, pi*ko!” – vikala je pevačica na fotografa, koji je sedeo u tom trenutku u automobilu.

Printscreen Kurir

Podsetimo, pevačica je u junu 2019. godine fizički nasrnula na foto-reportera na groblju dok ju je fotografisao. Na snimku, koji je tada objavljen u medijima, vidi se kako ga Karleuša hvata za vrat, pljuje, vređa i baca deo foto-opreme, te se nekoliko puta vraća da ga spreči da obavi dužnost.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike