Zvale su ga meda! Darko Lazić je najlepše žene imao dok je bio gojazan, a Ognjen Amidžić tvrdi: Da nisi bogat, rekle bi ti "svinja"

26.03.2021

14:10

0

Voditelj je zaprepastio sve opaskom na račun izgleda pevača iz vremena kada je imao višak kilograma

Zvale su ga meda! Darko Lazić je najlepše žene imao dok je bio gojazan, a Ognjen Amidžić tvrdi: Da nisi bogat, rekle bi ti "svinja"
Copyright ATAImages

Darko Lazić pre oko godinu dana podvrgao se operaciji smanjenja želuca kako bi uspeo da smrša, a kaže sad da su ga devojke više volele dok je imao višak kilograma.

On je tokom emisije “Magazin In” gostovao zajedno sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, koji mu je odgonetnuo zašto misli da je to tako.

– Najlepše žene sam imao tada. Ja sam sa sobom ne bi bio kako sam izgledao, iskren da budem. Uvek bi mi rekle “mi volimo bucke, mede…” – priseća se Darko, ali se Amidžić umešao i prekinuo ga sa opaskom, koja je nasmejale sve u studiju.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

– Da nisi poznat i bogat, rekle bi “svinja”, a ne “meda” – izjavio je u emsiji, a folker se nasmejao konstaticiji.

Podsetimo, pevač je smršao oko 80 kilograma, pre svega zbog zdravstvenog stanja jer je posle operacije butne kosti jedva hodao. Međutim, mnogi njegovi fanovi smatraju da je sada preterao, te da je trebalo da pronađe sredinu. Osim što zbog operacije ne može mnogo da jede, Lazić i pazi na ishranu u poslednje vreme, pa je u svojim video klipovima pokazao šta kuva i jede.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike