Demantovao sam sebe! Isplivao intervju u kojem je Branislav Lečić priznao da je bio nasilan prema ženama

27.03.2021

13:15 >> 14:55

0

Autor: D. Božović

Glumac je povodom slučaja Danijele Štajnfeld izjavio da nikada nije primenio nasilje nad nežnijim polom, ali pre 14 godina je govorio drugačije

Demantovao sam sebe! Isplivao intervju u kojem je Branislav Lečić priznao da je bio nasilan prema ženama
Copyright Branislav Lečić ATAImages

Glumac Branislav Lečić poslednjih nekoliko dana je u žiži javnosti zbog optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao, što je on oštro demantovao, izjavivši da nikada nije bio nasilan prema nežnijem polu. Međutim, u javnost je isplivao njegov intervju koji je dao pre 14 godina, nakon razvoda od prve supruge, kada je sa knedlom u grlu priznao da je dva puta bio udario ženu.

Naime, Lečić je prilikom jednog intervjua morao da da odgovor na pitanje da li je ikada u životu udario ženu, na šta je on dao potvrdan odgovor.

– Nažalost, dva puta. Prvi put u pubertetu, jer me je devojka slagala, a to organski ne podnosim. Ponovilo se i pre izvesnog vremena, ali to je stvarno bivša priča koju sebi više nikad ne bih dozvolio – rekao je Lečić.

Stefan Tomašević/ATAImages/ Youtube screenshot Instajder

On je tada govorio o muškosti i svojoj „porodičnoj drami” kada ga je žena javno prevarila i prozvala kao muškarca.

– To je tačno. Ali što se lepo kaže, kako možeš biti jak ako ne priznaš svoju slabost? Kako možeš biti pobednik, ako nisi sposoban da konstatuješ poraz? A život je čudo, ima stalno nove tokove. Kao i u prirodi: smenjuju se noć i dan, plima i oseka, toplo i hladno. Ako se zadržiš u porazu, gotov si: ali ako ti je on stimulans, pokretačka sila za novu pobedu, onda si na konju. Dovoljno sam muško da sve to izdržim! Ne strahujem za svoju muževnost. Siguran sam u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće, iako me je voljena žena, kraljica mog života, koja mi je podarila trinaest godina sreće i dvoje veličanstvene dece, izdala. To je mnogo dublje od prevare. Ona je izneverila naš zajednički projekat koji se zove porodica – ispričao je Branislav Lečić za Fejm.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike