Branislav Lečić, o ženama i intimi: Volim da potonem u tu lepotu, ne znam za bolje sklonište!

28.03.2021

07:15 >> 07:20

0

Glumac je objasnio i kako dame nikada nije posmatrao kao drugi pol, već inspiraciju

Branislav Lečić, o ženama i intimi: Volim da potonem u tu lepotu, ne znam za bolje sklonište!
Copyright Branislav Lečić ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Branislav Lečić već danima puni stupce u medijima povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao. On navode koleginice izričito demantuje, a tokom jučerašnjeg dana je proveo više od sedam sati u policijskoj stanici radi saslušanja povodom ove teme, a kako kaže prošao je i poligraf. Iako su iznete veoma ozbiljne optužbe na Lečićev račun, ekipa portala 24sedam vas podseća kako je to glumac ranije govorio o nežnijem polu i intimi.

Lečić iza sebe ima dva braka, uvek se divio nežnijem polu, a pre tri godine je izjavio da su mu žene večita inspiracija.

– Ja sam čovek koji voli žene i ne doživljavam ih kao drugi pol, nego kao inspiraciju. Mene inspirišu žene, volim da komuniciram s njima. Ako me definišete kao švalera, onda me diskvalifikujte od onoga što se misli i može, to me ne dira jer sam u dobrom kontaktu sa svojim bićem i nikad ga nisam izdao niti ću ga izdati – govorio je Branislav u emisiji ,,Magazin In”.

Branislav Lečić Miloš Tešić/ATAImages

Glumac je uvek bez imalo ustručavanja, kao pravi profesionalac pričao i o intimi, osuđujući silovanje kao vid nasilja.

– Ja osuđujem svako nasilje, a pre svega silovanje. To nije samo poniženje čoveka, žrtve, nego muškarca. To da se odlučiš da svoju s*ksualnu želju koristiš da nekoga ucenjuješ i varaš, to je poraz. To naravno rade i žene, nije to samo jednostrano. Pa s*ks je prekrasan. Šta je s*ks? To je trenutak kada zaustavljaš vreme, zaboravljaš ime  i prezime. Uživati u s*ksu znači da i taj drugi to želi, ne možeš ti to da projektuješ kao svoju želju i na silu ostvaruješ. To je ono protiv čega se borimo – ispričao je Lečić u emisiji ,,Bez cenzure”.

Iako i sam važi za najpoželjnijeg muškarca, Lečić je u jednom intervjuu otrkio šta je to što njega privuče kod nežnijeg pola i koji deo tela žene mu je najseksepilniji.

– Volim čitavo žensko telo i cela aparatura mog bića usmerena je ka ženskoj lepoti – od glave pa do malog prsta na nozi. Lice samo po sebi može biti zanimljivo, analiziram ga kao vajar koji radi bistu. Može da bude jako uzbudljiv njen spoj nosa i obraza, dužina vrata, ruke… A da ne govorim o bedrima, grudima, g*zi i struku. To zadovoljstvo mogu samo ruke da objasne. Besmisleno je govoriti o osećaju kada se žena otvori, kada dođem do najveće vatre koju mi ona, ako me želi i voli, podari. Ulazak u nju je festival zadovoljstva i lepote iz koga čovek ne želi da izađe. Ja volim da potonem u žensku lepotu jer ne znam za bolje sklonište – ispričao je „Storiju” Branislav Lečić.

Podsetimo, Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, prvi sa Ivanom Vujadinović sa kojom ima dvoje dece, a drugi sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom ima sina Lava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike